Куди поділись шапочки???

трікстер

Посвященный
Повідомлення
743
Репутація
1 902
Вподобайки
1 549
Бали
874
Вимагаю повернути кошерні модняві шапочки над аватарками! Я ж тільки підібрав чудову голову для них:cry:

Нарисуй себе шапошку)
це буде вже не класно. Мені подобалось, що шапочка була за рамками аватарки, що символізувало незалежність та безмежність. А тепер якщо я намалюю собі шапочку - то це буде всього лиш жалюгідна пародія, замкненої в рамки і 96х96 пікселів душі, що ностальгує за часами, коли вона могла проявити свою здатність творити і об'єднати те що за межами і те, що в межах.

це буде вже не класно. Мені подобалось, що шапочка була за рамками аватарки, що символізувало незалежність та безмежність. А тепер якщо я намалюю собі шапочку - то це буде всього лиш жалюгідна пародія, замкненої в рамки і 96х96 пікселів душі, що ностальгує за часами, коли вона могла проявити свою здатність творити і об'єднати те що за межами і те, що в межах.
🥺🥺🥺

А мне магендовид нравился тоже Звёздная тематика на аву классно смотрелось😂😂

А мне магендовид нравился тоже Звёздная тематика на аву классно смотрелось😂😂
Вот і я про те! Зірочка, як на бальзамі, яким мені в дитинстві мама мазала під носом, як я виходив на вулиці осінню, щоб не застудився. Ностальгія, а взяли і забрали шапочки з зірочками:cry:

Вимагаю повернути кошерні модняві шапочки над аватарками! Я ж тільки підібрав чудову голову для них:cry:
ханука закончилась, сбавляем
Настав час шапочок із фольгиПереглянути вкладення 66688time to shapo4ka iz folgi
в моде при любой погоде
хоть с праздником, хоть без
Повідомлення об'єднано автоматично:

ти шо циган
Повідомлення об'єднано автоматично:

Покажи своє обрізання
mqdefault.jpg

Прислушайтесь к просьбам сектантов ☺️

Назад
Зверху Знизу