shit_paradise
Гуру
Та не зменшить, ми його знаємо, 600 смс до покруту одного, і 900 до другого.Радий чути бачити )
Дайош більше двіжу! Кріс - зменшуй умови, збільшуй призи
![]()
Та не зменшить, ми його знаємо, 600 смс до покруту одного, і 900 до другого.Радий чути бачити )
Дайош більше двіжу! Кріс - зменшуй умови, збільшуй призи
![]()
а у меня всего этого валом)А я такое на базаре только видел
а я хреновый садовод)))а у меня всего этого валом)
та оно само по себе растёт)а я хреновый садовод)))
но это ж кто-то посадил)))та оно само по себе растёт)
ну конечно)но это ж кто-то посадил)))
у меня многое, что посажено было прародителями на даче,загнулось.ну конечно)
тю а шо слушчилось?? не принялись?у меня многое, что посажено было прародителями на даче,загнулось.
не занимались садом, а деревья надо обрезать, обрабатывать, чтоб не болелитю а шо слушчилось?? не принялись?
Виставляй в барахолку будемо купляти)та оно само по себе растёт)
фермерский магаз может открытьВиставляй в барахолку будемо купляти)
Ну офлайн магазин завжди дорожче ніж онлайн то можна почати і спробувати тут ну я би точно міг закупити якихось огірків помідорів картоплі і так даліфермерский магаз может открыть
Услуги садовода на сектеНу офлайн магазин завжди дорожче ніж онлайн то можна почати і спробувати тут ну я би точно міг закупити якихось огірків помідорів картоплі і так далі
я б мав більше всяких хоббі - тільки так би відкривав тут один за другим тренди)Услуги садовода на секте
Я тоже могу предложить услугуя б мав більше всяких хоббі - тільки так би відкривав тут один за другим тренди)
спробуй знімати відразу контент, бо текст-текстом, але людям легше, коли воно візуально)Я тоже могу предложить услугу
Пишу эротические истории на заказ
Ну или просто сценарии
ага токо рватть самому))Виставляй в барахолку будемо купляти)
Абсолютно вірно) Доброго ранку)Chris Partlow так какой конкурс у нас сейчас? 700 сообщений и 1к сообщений?
ну блін, раз порвав капусту, а потім тільки її рахуєшага токо рватть самому))
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.