whosbefore\5+
Мудрец
Все життя має бути такимОфигительное время. Но юность и молодость тоже офигенные
Все життя має бути такимОфигительное время. Но юность и молодость тоже офигенные
привет старикПривет, синий друг))0
Так. І ми самі його створюємВсе життя має бути таким
А я вот отказалсяГо бухать
Бухлішко прикрашає часом все)
Я теж відмовився бухати на постійно, тільки в певний відведений часА я вот отказался
А мені бухати взагалі не заходитьЯ теж відмовився бухати на постійно, тільки в певний відведений час
та ну его нахуй, от бухла одни проблемы(((Го бухать
Бухлішко прикрашає часом все)
Та було колись, що пив, потім пару років нічого крім пива, а тепер наче навчився, щоб без проблем з алкоголем. Тобто не кожен день )А мені бухати взагалі не заходить
Культура споживання і буде окта ну его нахуй, от бухла одни проблемы(((
Ивана Купала или дурь на пьяную голову?Попрыгали через костер
супер)) будем флудить)))Анонімність каже бувай
Повідомлення об'єднано автоматично:
Флудільня оновлена! Зараз на 700 смс, пізніше запущу 20-ти хвилинку!
кукуликиВсем хай
прочитала: "порыгали через костёр"Попрыгали через костер
ну развешо так_)Та було колись, що пив, потім пару років нічого крім пива, а тепер наче навчився, щоб без проблем з алкоголем. Тобто не кожен день )
Повідомлення об'єднано автоматично:
Культура споживання і буде ок
культура это про меня, но бывало я марафонила на мдма неделями, на меие месяцами, наамфе годами, а так я приличнаяну развешо так_)
умничка прям такаякультура это про меня, но бывало я марафонила на мдма неделями, на меие месяцами, наамфе годами, а так я приличная
умничка прям такаякультура это про меня, но бывало я марафонила на мдма неделями, на меие месяцами, наамфе годами, а так я приличная
ага, торчала старательно и культурно злоупотребляяумничка прям такая![]()
а щас остепинилась?)ага, торчала старательно и культурно злоупотребляя
А ты чего ещё не гуруага, торчала старательно и культурно злоупотребляя
да, шишки курю, иногда могу коксом побаловаться, ну кетаминчиком, лизером иногда. И вот недавно тусиайку поднюхнулаа щас остепинилась?)
ПСИХОТА ТО ТУСИАЙЙ))*??да, шишки курю, иногда могу коксом побаловаться, ну кетаминчиком, лизером иногда. И вот недавно тусиайку поднюхнула
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.