Анонімність каже бувайсука почему тут нету голосового чату?(((( надо будет предложить админам!!
Повідомлення об'єднано автоматично:
Флудільня оновлена! Зараз на 700 смс, пізніше запущу 20-ти хвилинку!
Анонімність каже бувайсука почему тут нету голосового чату?(((( надо будет предложить админам!!
та да бро , а ты шо хочешь сказать шо с голоса найдешь человка?? ну вообще я имею ввиду!!Анонімність каже бувай
Я ні, але може хтось й може, хз)та да бро , а ты шо хочешь сказать шо с голоса найдешь человка?? ну вообще я имею ввиду!!
так я не тебя имею ввиду ахахахЯ ні, але може хтось й може, хз)
700 сообщений естественно усложняет процесс -но ваш орех того стоит . Можно увеличить до 0,5 грамм приз - уж очень быстро он заканчиваетса .Анонімність каже бувай
Подумаємо, поки робимо так)700 сообщений естественно усложняет процесс -но ваш орех того стоит . Можно увеличить до 0,5 грамм приз - уж очень быстро он заканчиваетса .
та так всё бро))) имеет свойство заканчиваться)Подумаємо, поки робимо так)
Кокс то така штука, що навіть 1г швидко закінчується)
Шкода, що не можу швидко рєпку ставити))та так всё бро))) имеет свойство заканчиваться)
Лучше уже тогда шишки в качестве приза получить. Конечно, и грам шишек можна за час уничтожить, но смотря какой ты воинПодумаємо, поки робимо так)
Кокс то така штука, що навіть 1г швидко закінчується)
Ну так, тут 2г шиш) мені вистачає на тиждень з копійкамиЛучше уже тогда шишки в качестве приза получить. Конечно, и грам шишек можна за час уничтожить, но смотря какой ты воин
Привіт) як ся маєш?здравствуйте
за 2 напаса)Лучше уже тогда шишки в качестве приза получить. Конечно, и грам шишек можна за час уничтожить, но смотря какой ты воин
шишки вашi курив, дуже файноПривіт) як ся маєш?
Чекаємо)шишки вашi курив, дуже файно
трiп is loading....90% done
Так навпаки мав би рослабитись))Уебал МДМА чуть типа не отпиздил!! пиздец доебался сука гусь))
дунул сверху и пизда)
так нормально но не раслабило)Чекаємо)
Так навпаки мав би рослабитись))
А зара як?так нормально но не раслабило)
Відповідальне та раціональне споживання)Ну так, тут 2г шиш) мені вистачає на тиждень з копійками
Привіт) як ся маєш?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.