• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

• Маркетплейс в Telegram:🚪DOORS

Краща флудільня з жирними призами та грошима!

Всё хуйня миша

шо

Хапать хочу.. проб набрал, ток во вторник приедут

Ждём

Ви ігноруєте вміст цього користувача. Ви ігноруєте вміст цього користувача. Ви ігноруєте вміст цього користувача. Ви ігноруєте вміст цього користувача. Ви ігноруєте вміст цього користувача. Ви ігноруєте вміст цього користувача. Ви ігноруєте вміст цього користувача. Ви ігноруєте вміст цього користувача. Ви ігноруєте вміст цього користувача. Ви ігноруєте вміст цього користувача. Ви ігноруєте вміст цього користувача. Ви ігноруєте вміст цього користувача. Ви ігноруєте вміст цього користувача.

Ви ігноруєте вміст цього користувача. Ви ігноруєте вміст цього користувача. Ви ігноруєте вміст цього користувача. Ви ігноруєте вміст цього користувача. Ви ігноруєте вміст цього користувача. Ви ігноруєте вміст цього користувача. Ви ігноруєте вміст цього користувача. Ви ігноруєте вміст цього користувача. Ви ігноруєте вміст цього користувача. Ви ігноруєте вміст цього користувача. Ви ігноруєте вміст цього користувача. Ви ігноруєте вміст цього користувача. Ви ігноруєте вміст цього користувача.
Шо это как

Типа поплавило пиздец))))))))

Меня заигнорте я тогда победю )
Вы же не будете видеть мои сообщения

А там мозгов ноль)))))))

На рулю з фену запишитесь

Я уже вроде есть там

Назад
Зверху Знизу