Малувато будепалитра)
Малувато будепалитра)
Я також. В 6 проснувся, і далі ліг до 10Выспался сегодня…
да а что?Хтось живе поряд із заправкою?
Є гул коли приїжджає машина з газом чи паливом? (Я хз що там в неї у ємності) Наче велетенський комар гуде хвилин 15...да а что?
конечно есть, я над окружной дорогой живу, все фуры как едут слышно гуркатЄ гул коли приїжджає машина з газом чи паливом? (Я хз що там в неї у ємності) Наче велетенський комар гуде хвилин 15...
Ні, гул коли ця вантажівка із паливом зливає його у ємності/сховище на заправці.конечно есть, я над окружной дорогой живу, все фуры как едут слышно гуркат
аа тю , ну и шо , ну гудит и гудит) то моторы работаеют насосныеНі, гул коли ця вантажівка із паливом зливає його у ємності/сховище на заправці.
Не дуже зручно там житиХтось живе поряд із заправкою?
ну прям возле заправки да не очень удобно, а есле метров 250 - 300 от нее так нечего не слышно)Не дуже зручно там жити
Та вони на кожному кроці, здаєтьсяНе дуже зручно там жити
Умови було змінено до того, як Ви написали 15-хвилинне повідомлення
ну да , почти)Та вони на кожному кроці, здається
это на 8200 прокрут на 10$ так же)І так — на прокруті, як я й казав, можна виграти 10$, або товаром. Далі умови буде оновлено
На 8200 прокрут на два переможця. В них буде вибір — 10$ або товар)это на 8200 прокрут на 10$ так же)
понятно все)На 8200 прокрут на два переможця. В них буде вибір — 10$ або товар)
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.