И усами щевелитшляпа именно, усатая при чем
И усами щевелитшляпа именно, усатая при чем
лучше сбритьИ усами щевелит
АХахв, далучше сбрить
это резонноАХахв, да
по другому лучше скажи)перевести с украинского?)
по другому смысл теряется)по другому лучше скажи)
ну тогда проехали) Я токо дунул не хочу вникать)по другому смысл теряется)
КОгда вы все успели ?)ну тогда проехали) Я токо дунул не хочу вникать)
у меня всегда под рукой дудка и буль)КОгда вы все успели ?)
дунул лютый сорт?ну тогда проехали) Я токо дунул не хочу вникать)
а свой нормальный)дунул лютый сорт?
ну даа свой нормальный)
прёт и хорошо)
слава богупрёт и хорошо)
Нормальный сон після банки. Добре, що написав, буде що згадати. Мені часто щось подібне сниться, але не запам'ятовую))Доброго ранку
ще поки не зрозумів, снилось, що я метаморфоза дитини-інваліда, якій треба знавйти місце в одні з держав, в залежнеості від візуалізації проектора, який показує зображення в різних діапахонах видимого спектру і частоти, в залежності від заданої концепції тої чи іншої країни і її благополуччя...ну і відповідно без вашого коксу ніяк не можу розібратись, і розібратись, чому я ще його не затестував
а твої як ?
Радий бачити, друже)доброго бро)
Та взагалі. Благодать. Я замовив вєнтіль, тільки прийшов, але вже неактуально))Раночку, кайфарю від погоди, після 37 градусів спеки, такааа свіжість несеться.
к нам скоро вернётся жара, так что не спеши отменять заказНормальный сон після банки. Добре, що написав, буде що згадати. Мені часто щось подібне сниться, але не запам'ятовую))
Радий бачити, друже)
Та взагалі. Благодать. Я замовив вєнтіль, тільки прийшов, але вже неактуально))
я ж не курю банки) так шо там з тестом на кокос , а то вже шлунок крутитьпісля банки
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.