eDRONDONDON
Гуру
Сложно сказать, но спасибо шо спросил)Хай бро, как сам?
Сам как?
Сложно сказать, но спасибо шо спросил)Хай бро, как сам?
Та такое, могло быть и хуже, грех жаловаться...Сложно сказать, но спасибо шо спросил)
Сам как?
Но могло бы и лучше)Та такое, могло быть и хуже, грех жаловаться...
Ну да...Но могло бы и лучше)
Всім привіт
Вообще хочу фрэкс у Марло попробовать... Ищу для себя топНу да...
Мне отправить должны 2г...
Повідомлення об'єднано автоматично:
Вообще хочу фрэкс у Марло попробовать... Ищу для себя топ
А ты уже пробовал? Круто!Мне отправить должны 2г...
Не пробовалА ты уже пробовал? Круто!
очікуєш?Не пробовал
ПривітВсім привіт
ОоуДобрий ранок, хлопці й дівчата! Усі виграші мають сьогодні - завтра поїхати. Давайте сьогодні назбираємо 9500 та зробимо ще один прокрут
Нарешті п'ятниця)) Як ся маєш?Ооу
Гоу
якраз на вихідні бонус комусь будеДобрий ранок, хлопці й дівчата! Усі виграші мають сьогодні - завтра поїхати. Давайте сьогодні назбираємо 9500 та зробимо ще один прокрут
Я очень хорошо, прям у меня не жизнь а сказка. Хочу что бы у всех так было)Нарешті п'ятниця)) Як ся маєш?
Ну а ты там как ?)Нарешті п'ятниця)) Як ся маєш?
Точноякраз на вихідні бонус комусь буде
От всім і бажаю казкових вихіднихЯ очень хорошо, прям к меня не жизнь а сказка. Хочу что бы у всех так было)
Та и не только выходных, а в целом что бы всегда так былоОт всім і бажаю казкових вихідних
Це круто, радий за тебе. Та і за побажання дякую)) А чого для повного щастя не вистачає?Я очень хорошо, прям у меня не жизнь а сказка. Хочу что бы у всех так было!
Та я теж нічого, але йдемо до кращого))Ну а ты там как ?)
Даже не знаю) Наверное что бы война закончилась)А чого для повного щастя не вистачає?
Рад за тебя)Та я теж нічого, але йдемо до кращого))
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.