Carvoeiro Гуру Реєстрація 27.03.24 Повідомлення 21 996 Репутація 2 168 Вподобайки 14 822 Бали 3 274 Субота в 01:23 #25 281 какую рулю, шо оно мелет
YarikZP чайка-олигофорен Реєстрація 11.08.24 Повідомлення 770 Репутація 431 Вподобайки 439 Бали 420 Неділя в 01:32 #25 282 M. Stanfield сказав(ла): Марло вітає всіх на районі Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси! Умови: Повідомлення, яке протримається більше 19 хвилин — перемагає. Далі конкурс не діє, поки я його не оновлю. Кожні 700 смс — розіграш на рандом смс в темі на аналогічні призи. Цей конкурс не діє, поки діє 20-ти хвилинка. Якщо за тиждень збираємо 1000 повідомлень, роблю прокрут на одне повідомлення з призовим 10$ Приз на вибір: 2г амф / меф / шиш / гриби 1 шт екстазі / лсд 0.25г - кокаїн 0.5г - мдма / кетамін / дмет Прайс-лист: ⌬ Wellcome on the block ⌬ Умови замовлення ⌬ Асортимент та прайс ⌬ Шукаємо відправників! Висока зарплатня, безпечні умови, топовий попит! Контакти для замовлення Telegram: Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси! [ вимагайте підтвердження на форумі, щоб не потрапити на фейка ] Jabber OTR (основний): [email protected] Jabber OTR (додатковий): [email protected] Jabber OMEMO: [email protected] Натисніть, щоб розгорнути... Я когданибуть приззззз получу???
M. Stanfield сказав(ла): Марло вітає всіх на районі Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси! Умови: Повідомлення, яке протримається більше 19 хвилин — перемагає. Далі конкурс не діє, поки я його не оновлю. Кожні 700 смс — розіграш на рандом смс в темі на аналогічні призи. Цей конкурс не діє, поки діє 20-ти хвилинка. Якщо за тиждень збираємо 1000 повідомлень, роблю прокрут на одне повідомлення з призовим 10$ Приз на вибір: 2г амф / меф / шиш / гриби 1 шт екстазі / лсд 0.25г - кокаїн 0.5г - мдма / кетамін / дмет Прайс-лист: ⌬ Wellcome on the block ⌬ Умови замовлення ⌬ Асортимент та прайс ⌬ Шукаємо відправників! Висока зарплатня, безпечні умови, топовий попит! Контакти для замовлення Telegram: Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси! [ вимагайте підтвердження на форумі, щоб не потрапити на фейка ] Jabber OTR (основний): [email protected] Jabber OTR (додатковий): [email protected] Jabber OMEMO: [email protected] Натисніть, щоб розгорнути... Я когданибуть приззззз получу???
NoNameKiller Конфуций Реєстрація 23.04.24 Повідомлення 5 303 Репутація 1 400 Вподобайки 3 363 Бали 2 474 Неділя в 04:42 #25 283 Пфф так и я, такого же мнения!