andrik1488
Гуру
Ну я поки запитую, давно ніяк мефу не виходило їхнього спробуватиа ты не торопись - я выбрал тут орех - отличный но маловато 0.25 )
Ну я поки запитую, давно ніяк мефу не виходило їхнього спробуватиа ты не торопись - я выбрал тут орех - отличный но маловато 0.25 )
Всё огромное спасибо за инфу будем вас ждать через 2-3 дня. Если что зовите меня я позову всех остальныхА тепер оголошення
ТИМЧАСОВО ПРИЗУПИНЯЄМО ФЛУДІЛЬНЮ НА 2-3 ДНІ. ВИРІШУЄМО ДЕЯКІ ПИТАННЯ І ПРОДОВЖУЄМО З ЦЬОГО САМОГО МІСЦЯ. ВСІ ТІ, ХТО ВИГРАВ, ОТРИМАЮТЬ СВОЇ ПРИЗИ
а ЛСД пробывал -я наприклад николи в життиНу я поки запитую, давно ніяк мефу не виходило їхнього спробувати
Будем надеяться на лучшеееще 2-3 дня и всё будет
Пробував.а ЛСД пробывал -я наприклад николи в житти
ну да в целомБудем надеяться на лучшее
А больше ничего не остаётся
Дякую! Я теж всім дам знати, щоб вже точно)Всё огромное спасибо за инфу будем вас ждать через 2-3 дня. Если что зовите меня я позову всех остальных
Ты сначала спроси что у него есть а потом начинай размышлять. Это моя тебе рекомендация потому как я уже выигрывала и малой два раза.Пробував.
Але давніше. Я багато років марафонив на швидких. От тоді і пробував ЛСД, але якось смазано відчував
Всё лично я тебя буду ждать с нетерпениемДякую! Я теж всім дам знати, щоб вже точно)
Дякую за розуміння. Все відновимо)Ты сначала спроси что у него есть а потом начинай размышлять. Это моя тебе рекомендация потому как я уже выигрывала и малой два раза.
Лучше поинтересуйся.
Повідомлення об'єднано автоматично:
Всё лично я тебя буду ждать с нетерпением
Я у тебя даже не сомневаюсьДякую за розуміння. Все відновимо)
Марло поважний шоп, ніхто не сумніваєтьсяЯ у тебя даже не сомневаюсь
Как всегда истину глаголишМарло поважний шоп, ніхто не сумнівається
Оце в цитати требаКет в радість - Мдма в сладість
Наш девіз
Вже є, бачу)Оце в цитати треба
Супер девізКет в радість - Мдма в сладість
Наш девіз
МожливоСупер девіз
Але може доречніше навпаки, так як ейфорія від мдма
А вже помінявМожливо
Можна міняти місцями в залежності від настрою
Цей девіз універсальний
Ну норм, я два раза подряд выиграл тут на самом деле потому что капец как хотелДа, я ж говорю)
Я також хочу вигратиНу норм, я два раза подряд выиграл тут на самом деле потому что капец как хотел
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.