Вийде, буду чекати місяцьЭто такая горючая смесь.
Но любое лекарство рано или поздно выйдет с организма
Вийде, буду чекати місяцьЭто такая горючая смесь.
ти hppd зловив?Вийде, буде чекати місяць
Ну я уже ничего не пойму Ты по второму кругу ну привет шлёшьПриветище
Поки кетаміном буду балуватисяЭто такая горючая смесь.
Прямо как метадон с организмаВийде, буду чекати місяць
Це що таке ?ти hppd зловив?
А как он вообще я просто его не пробовала ни разуПоки кетаміном буду балуватися
а нє не вінЦе що таке ?
При малих дозах нічого особливого, кетамінова яма - оце воноА как он вообще я просто его не пробовала ни разу
він топовий така льогкустьА как он вообще я просто его не пробовала ни разу
Там варта тільки кетамінова яма, коли ти розчиняєшся в всесвіті, особисто меніА как он вообще я просто его не пробовала ни разу
Я знаю что такое метадоновая яма Вот это яма говнище сплошной А вот это мне ещё неизвестноПри малих дозах нічого особливого, кетамінова яма - оце воно
це кому як!!!Там варта тільки кетамінова яма, коли ти розчиняєшся в всесвіті, особисто мені
Как-то размыто всё ты сказалТам варта тільки кетамінова яма, коли ти розчиняєшся в всесвіті, особисто мені
А це прикольна штука, ти стає життям і частинкою життя одночасноЯ знаю что такое метадоновая яма Вот это яма говнище сплошной А вот это мне ещё неизвестно
Вот это прикольно всё теперь надо попробовать 100%А це прикольна штука, ти стає життям і частинкою життя одночасно
дададада це топчикВот это прикольно всё теперь надо попробовать 100%
По репортах, на кетамін похоже дмт, його так і не опишеш простоКак-то размыто всё ты сказал
У тебя получилось так описать что у меня аж захотелосьПо репортах, на кетамін похоже дмт, його так і не опишеш просто
нє мині на дмт не схожеПо репортах, на кетамін похоже дмт, його так і не опишеш просто
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.