ну то нейролептики по моїм подщотам)Ні, трішки була відчутна стимуляція, і музика по іншому грала
А ти які вживала ?Ну это понятно дело с нейролептиками с моими заходит всё нормально.
Видать ещё зависит какие они
Но у меня на мдма всё круто леглоНі, трішки була відчутна стимуляція, і музика по іншому грала
ничо вроді)
А які вживала ? Мені укол робили місяць томуНо у меня на мдма всё круто легло
бро а що з тобою?А які вживала ? Мені укол робили місяць тому
То похуйовило від пальоних єшок, трохи криша поїхалабро а що з тобою?
Я уже 3 года сижу на одних и тех же и буду говорить на каких пускай это будет секретомА які вживала ? Мені укол робили місяць тому
Йобу дал, дал йобубро а що з тобою?
Я думаю эффект по пизде пошелвштиила єшка чи ні?
ох бля не добре то що вже назавжди прийдеця нейролептики вживати?То похуйовило від пальоних єшок, трохи криша поїхала
А мне назначили чтобы убрать боли Я так и пью их до сих порТо похуйовило від пальоних єшок, трохи криша поїхала
а что с тобой случилось почему их вообще колят?Я уже 3 года сижу на одних и тех же и буду говорить на каких пускай это будет секретом
Я перестав пити десь два тижні тому, думав, подіє мдма, а не дієА мне назначили чтобы убрать боли Я так и пью их до сих пор
не добре(Я перестав пити десь два тижні тому, думав, подіє мдма, а не діє
Що саме ?не добре(
А у меня вобще стимуляции не было не эйфорииНі, трішки була відчутна стимуляція, і музика по іншому грала
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.