Як це дібілит тупняк?Від тусіай дибілить наче трохи
На тону кету або мене хай випадає)Chris Partlow - можна крутити
Ну так, стан дибільний трохи, в мене такий від трамадолу був, неприємний станЯк це дібілит тупняк?
тіпа тупняк чи як просто я не можу зрозуміти що імено дибільний станНу так, стан дибільний трохи, в мене такий від трамадолу був, неприємний стан
Кросава бро тогда, нахуй это все надота ну это же лекарство как его можно минусовать)) наоборот больше курить стану) Я ПО БОЛЬШЕЙ МЕРЕ СО СКОРОСТЕЙ СПРЫГНУТЬ ХОЧУ И С ВСЯКОЙ ДРЯНИ ПО ТИПУ амфа,меф иногда но редко ешки ну ешки еще куда не шло.
Тупняк, нічого не можеться робити, і неприємний такий тупняк, і музика не слухається, і кіно не дивиться, і робить нічого не хочетьсятіпа тупняк чи як просто я не можу зрозуміти що імено дибільний стан
Нє 2сі наоборот для фільмув та музика а 2сб для візуалівТупняк, нічого не можеться робити, і неприємний такий тупняк, і музика не слухається, і кіно не дивиться, і робить нічого не хочеться
Значить також 20 мгНє 2сі наоборот для фільмув та музика а 2сб для візуалів
На 2сі треба більща доза чим на 2сбЗначить також 20 мг
Треба репорти читати, там наче невеликі дози бузи. А від великих погано булоНа 2сі треба більща доза чим на 2сб
Та ти ж почитай в візи наприклад там написано які дози 2сб 2сіТреба репорти читати, там наче невеликі дози бузи. А від великих погано було
Сіріус писав порівняння 2св і 2сі, я в цитати форуму закидував, то його від 25 мг 2сі дибілило, радить по 20 мг що те, що теТа ти ж почитай в візи наприклад там написано які дози 2сб 2сі
Ранку, шановні! Ну шо прокрут так прокрут))Chris Partlow ждем прокрут)
і вам утрічка да нам потрібен прокрут)Ранку, шановні! Ну шо прокрут так прокрут))
ура кексик поздравляю)звучит как-то странно)))
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.