Кількість людей на світі, що пише хуйню - небезпечно зменьшується

Їбать

Сектант
Повідомлення
226
Репутація
788
Вподобайки
591
Бали
349
Я зазвичай неохоче роблю прогнози, але я досить впевнений щодо цього: через пару десятиліть буде небагато людей, які вмітимуть писати хуйню.

Одна з найдивніших речей, які ви дізнаєтеся, якщо ви вмієте писати хуйню, це те, скільки людей мають проблеми з написанням хоч якого-небудь тексту. Лікарі знають, у скількох людей є родимка, яка їх турбує; люди, які добре вміють налаштовувати комп’ютери, знають, скільки людей не вміють; письменники знають, скільки людей потребують допомоги в написанні.
E2oheaFXEAAxt2Z.jpg
Причина, чому багато людей мають проблеми з хуйнею, полягає в тому, що це принципово важко. Щоб хуярити, потрібно регулярно мислити, а мислити важко.

Тепер похуй. ШІ розкрив цей світ. Майже весь тиск писати розвіявся. Штучний інтелект може зробити це за вас як у школі, так і на роботі.

Результатом стане світ, розділений на тих, хто пише хуйню і хто хуйні не пише. Ще будуть люди, які зможуть писати. Деяким із нас це подобається. Але зникне золота середина між тими, хто пише хуйню, і тими, хто не вміє писати зовсім. Замість хороших письменників, письменників хуйні і людей, які не вміють писати, будуть просто хороші письменники і люди, які не вміють писати.

Це так погано? Хіба навички не зникають, коли технологія застаріває? Кувати хуйово метал залваритиишилося небагато знатоків, і це, здається, не проблема особливо якщо поки що все ще ви вмієте хуйово варити насирати електродом.

Так, це погано. Причина в тому, про що я згадував раніше: писати хуйню — це думати. Насправді існує вид мислення, який можна зробити лише письмово. Якщо ви думаєте, не пишучи бодай якої хуйні - ви хуйню думаєте.

Тож світ, поділений на тих, хто пише хуйню, і тих, хто пише не хуйню - небезпечніший, ніж здається. Це буде світ думок і тих, хто не думає. Я знаю, в якій половині я хочу бути, і, впевнений, ти теж знаєш.

Ця ситуація не є безпрецедентною. У доіндустріальні часи робота більшості охуєнних орлів робила їх сильними. Тепер, якщо ви хочете бути охуєнним - тренуйтеся писати хуйню. Отже, охуєнні люди все ще є, але тільки ті, хто вирішив ними бути.

Так буде і з написанням поєбені. Розумні люди все ще будуть, але тільки ті, хто бути ними захоче.
Безымянный.png

Причина в тому, про що я згадував раніше: писати хуйню — це думати. Насправді існує вид мислення, який можна зробити лише письмово. Якщо ви думаєте, не пишучи бодай якої хуйні - ви хуйню думаєте.
Стильно заворачивашь смыслы в буквы, я твой фанат

без хуйни жизнь хуйня

Що за хуйню я прочитав

Назад
Зверху Знизу