ss14ss11
Конфуций
вибач вперше чую про це кіно . А що хочь за жанр . Ну там жихи , комедія , детектив ?Бунтівний місяць. Частина 2: Та, що лишає шрами
вибач вперше чую про це кіно . А що хочь за жанр . Ну там жихи , комедія , детектив ?Бунтівний місяць. Частина 2: Та, що лишає шрами
Можу до речі йогу порекомендувати. Дуже гарно впливає на організм і тиск. Не обов’язково ходити/їздити до тренера. Все в ютубі є - сам практикую 1-2 рази в тиждень.Та сьогодні вже трохи норм !) останні дні в голові якось давило і взагалі тяжкувато було .. але сьогодні начеб то норм , краще чим всі ці дні до цього!) так що тримаємось!) дякую що запитали !) До речі , бажаю вам приємного перегляду)! Відпишіть якось потім як вам фільм та що дивилися )))
Бойовик, фантастика. Зак Снайдер режисервибач вперше чую про це кіно . А що хочь за жанр . Ну там жихи , комедія , детектив ?
Бомба!) бажаю вам приємно поніжитися і гарно провести час за переглядом чудового фільму!Можу до речі йогу порекомендувати. Дуже гарно впливає на організм і тиск. Не обов’язково ходити/їздити до тренера. Все в ютубі є - сам практикую 1-2 рази в тиждень.
Повідомлення об'єднано автоматично:
Бойовик, фантастика. Зак Снайдер режисер
Думаю чув за нього?
300 спартанців
Людина зі сталі
Це його фільми
Бунтівний місяць. Частина 2: Та, що лишає шрами
Дуже дякую тобі дружеБомба!) бажаю вам приємно поніжитися і гарно провести час за переглядом чудового фільму!
Дякую300 спартанцев звісно дивився - для свого часу круте кіно було . А так я не дуже в режиссерах розумиюсь гарного перегляду )
і я вам!) з вами дуже приємно спілкуватися !)) все ! Добре ! Не будем вас відволікати від перегляду ! PeaceДуже дякую тобі друже![]()
Разве что в образе)Ну шо все под кокером уже?)
Дякую. З вами також приємно. Бережіть себеі я вам!) з вами дуже приємно спілкуватися !)) все ! Добре ! Не будем вас відволікати від перегляду ! Peace![]()
да я в последнее время на бандитские фильмы подсел ну типа Банды ( про московскую братву ) Невский ( про питерскую ) . Кстати видел новый ОМЕН вышел этого года - но ужасы люблю накуренным смотреть - ради остроты ощущенийДякую
А так рекомендую Дюну 2 подивитись. Там точно кіно вражає)
Почти нанюханные можно сказать. Ещё чуть-чуть)Разве что в образе)
Канешна!!!!мы ж только кокосом и заряжены))))Ну шо все под кокером уже?)
Так я не сомневался. Вот и шарюсь с вами - мажорами)) думаю, может кто даст чикет облизатьКанешна!!!!мы ж только кокосом и заряжены))))
Бро, за мной будешь,я первый облизывать чикеты))))Так я не сомневался. Вот и шарюсь с вами - мажорами)) думаю, может кто даст чикет облизать
Здоров Пашок))гшо ты как сам?)Привет ребятки, ну что, будем пытаться выбить коки ?)
3 и 8 место пожалуйста Flawless FlawlessПеpвые 500 смс есть.
Выбеpите место в pулетке от 1 до 24.
Участники Flawless, SiriusWhite могут выбpать 2 места.
- Froggy420
- samolett
- YMBUkraine
- Free Wi-Fi
- ss14ss11
- holcoul
- MOPEKNTOB
- Flawless
- dobro
- taiga
- Cubus__
- SiriusWhite
- Glebii
- KoT_Гитлера
- Деспот
- Peep_44
- shit_paradise
- dobkin
- HappyNow
- OTRYTA
- ПятоЧКА®
- Dr GONZO
я -да, но под другим. Такое)))Ну шо все под кокером уже?)
Мятнжная лурна пишут худший его фильмМожу до речі йогу порекомендувати. Дуже гарно впливає на організм і тиск. Не обов’язково ходити/їздити до тренера. Все в ютубі є - сам практикую 1-2 рази в тиждень.
Повідомлення об'єднано автоматично:
Бойовик, фантастика. Зак Снайдер режисер
Думаю чув за нього?
300 спартанців
Людина зі сталі
Це його фільми
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.