KARLSHOP|Выигpай лучший кокаин на фоpуме|Флудилка

Та сьогодні вже трохи норм !) останні дні в голові якось давило і взагалі тяжкувато було .. але сьогодні начеб то норм , краще чим всі ці дні до цього!) так що тримаємось!) дякую що запитали !) До речі , бажаю вам приємного перегляду)! Відпишіть якось потім як вам фільм та що дивилися )))
Можу до речі йогу порекомендувати. Дуже гарно впливає на організм і тиск. Не обов’язково ходити/їздити до тренера. Все в ютубі є - сам практикую 1-2 рази в тиждень.
Повідомлення об'єднано автоматично:

вибач вперше чую про це кіно . А що хочь за жанр . Ну там жихи , комедія , детектив ?
Бойовик, фантастика. Зак Снайдер режисер

Думаю чув за нього?

300 спартанців
Людина зі сталі

Це його фільми

Можу до речі йогу порекомендувати. Дуже гарно впливає на організм і тиск. Не обов’язково ходити/їздити до тренера. Все в ютубі є - сам практикую 1-2 рази в тиждень.

Думаю чув за нього?

300 спартанців
Людина зі сталі

Це його фільми
Бомба!) бажаю вам приємно поніжитися і гарно провести час за переглядом чудового фільму!

300 спартанцев звісно дивився - для свого часу круте кіно було . А так я не дуже в режиссерах розумиюсь гарного перегляду )

Ну шо все под кокером уже?)

300 спартанцев звісно дивився - для свого часу круте кіно було . А так я не дуже в режиссерах розумиюсь гарного перегляду )
Дякую

А так рекомендую Дюну 2 подивитись. Там точно кіно вражає)

Ну шо все под кокером уже?)
Разве что в образе)

і я вам!) з вами дуже приємно спілкуватися !)) все ! Добре ! Не будем вас відволікати від перегляду ! Peace ✌🏼
Дякую. З вами також приємно. Бережіть себе;)

Дякую

А так рекомендую Дюну 2 подивитись. Там точно кіно вражає)
да я в последнее время на бандитские фильмы подсел ну типа Банды ( про московскую братву ) Невский ( про питерскую ) . Кстати видел новый ОМЕН вышел этого года - но ужасы люблю накуренным смотреть - ради остроты ощущений

Привет ребятки, ну что, будем пытаться выбить коки ?)

@bz
Пеpвые 500 смс есть.
Выбеpите место в pулетке от 1 до 24.
  1. Froggy420
  2. samolett
  3. YMBUkraine
  4. Free Wi-Fi
  5. ss14ss11
  6. holcoul
  7. MOPEKNTOB
  8. Flawless
  9. dobro
  10. taiga
  11. Cubus__
  12. SiriusWhite
  13. Glebii
  14. KoT_Гитлера
  15. Деспот
  16. Peep_44
  17. shit_paradise
  18. dobkin
  19. HappyNow
  20. OTRYTA
  21. ПятоЧКА®
  22. Dr GONZO
Участники Flawless, SiriusWhite могут выбpать 2 места.
3 и 8 место пожалуйста Flawless Flawless

Думаю чув за нього?

300 спартанців
Людина зі сталі

Це його фільми
Мятнжная лурна пишут худший его фильм

Назад
Зверху Знизу