KARLSHOP|Выигpай лучший кокаин на фоpуме|Флудилка

То треба і далі суєтиться, щоб підняти своЇ шанси)
Я зрозумію . Тому пропоную зіграти в циферкі! Я пишу циферку один , а ви пишите далі Циферку Два , далі три , далі хтось чотири і так далі ! Го ?? Го

Я зрозумію . Тому пропоную зіграти в циферкі! Я пишу циферку один , а ви пишите далі Циферку Два , далі три , далі хтось чотири і так далі ! Го ?? Го
тут треба, щоб 4 слова було по правилам

я пишу циферку два ! Далі ви пишите циферку три
Повідомлення об'єднано автоматично:

А в мене бляха скільки … 🤪🤪😜😂😅😅😂

Пишіть як я і граємо ! Адмін буде не проти ! Повірте ! Я вже домовився ! Я пишу циферку один , далі ви пишіть циферку два !)

Давай погнали пиши циферку

Ребят, циферки то на рулетку. Здесь это не канает

Пеpвые 500 смс есть.
Выбеpите место в pулетке от 1 до 24.
  1. Froggy420
  2. samolett
  3. YMBUkraine
  4. Free Wi-Fi
  5. ss14ss11
  6. holcoul
  7. MOPEKNTOB
  8. Flawless
  9. dobro
  10. taiga
  11. Cubus__
  12. SiriusWhite
  13. Glebii
  14. KoT_Гитлера
  15. Деспот
  16. Peep_44
  17. shit_paradise
  18. dobkin
  19. HappyNow
  20. OTRYTA
  21. ПятоЧКА®
  22. Dr GONZO
Участники Flawless, SiriusWhite могут выбpать 2 места.
Куда запишете там и буду

Ну что народ? Пошумим?

Ну набивати можна, але вони ж не рахуються
Я не розумію тебе ) та твоєї логіки , думаю ви розумієте що таке Флудилка .. Флуд - спам .. я думаю посил ви зловили .. мета саме цієї теми це набити тут як найбільше смс , чим бистріше ми це зробимо , тим бистріше буде другіх розіграш !)

Ну что народ? Пошумим?
+++ поніслась душа в рай!) до речі як у вам справи ?) як сямаєте? Я сьогодні з мамою ходив до лікаря , щось давленія останнім часом … , то сказали на повну діагностику їхати .. Ебать колотить .. такі справи :(

Я не розумію тебе ) та твоєї логіки , думаю ви розумієте що таке Флудилка .. Флуд - спам .. я думаю посил ви зловили .. мета саме цієї теми це набити тут як найбільше смс , чим бистріше ми це зробимо , тим бистріше буде другіх розіграш !)

+++ поніслась душа в рай!) до речі як у вам справи ?) як сямаєте? Я сьогодні з мамою ходив до лікаря , щось давленія останнім часом … , то сказали на повну діагностику їхати .. Ебать колотить .. такі справи :(
Та в мене все стабільно. Сходив на тренування. Зʼїздив до батьків - трохи допоміг по господарству. Зараз будемо з дружиною фільм дивитись

А дуже скаче?

• Вподобайка
Реакції: YMBUkraine

YMBUkraine

Балів: 5
    Приємного перегляду! Peace ✌🏼
Та в мене все стабільно. Сходив на тренування. Зʼїздив до батьків - трохи допоміг по господарству. Зараз будемо з дружиною фільм дивитись

А дуже скаче?
Який фильм дивитися будете вже визначилися ?

А дуже скаче?
Та сьогодні вже трохи норм !) останні дні в голові якось давило і взагалі тяжкувато було .. але сьогодні начеб то норм , краще чим всі ці дні до цього!) так що тримаємось!) дякую що запитали !) До речі , бажаю вам приємного перегляду)! Відпишіть якось потім як вам фільм та що дивилися )))

Назад
Зверху Знизу