Hala Vandala
Посвященный
У данного продавца,возникли проблемы,думаю все решите со временем.
Напевно що сказати нічого йому
Це ти про мусорів котрі пів секти прийняли?У данного продавца,возникли проблемы,думаю все решите со временем.
На каких всех возможных ветках?) Уточнишь?)))Клоун от того что тегать эти аккаунты на всех возможных ветках у тебя ума не прибавится, начни ценить своё время…
Ты себе это как видишь ?
Что один тип сидит с 8 устройствами и ебашит арбитры?
Это уже не человек а кракен осьминог какой-то
Переглянути вкладення 52806
Так ты это упоминал уже шо у милки в каком-то из арбитров шо у сайленса, теперь и тутНа каких всех возможных ветках?) Уточнишь?)))
Ибо это первое упоминание Вашей банды «Скользкие перчатки» ))
Да и зачем 8 устройств? Одного хватит ))
Greengo ат души за -2 рэпы
это пиздец больно ХАХАХХААХХАААХ
Что ЭТО упоминал?) Ты явно путаешься…Так ты это упоминал уже шо у милки в каком-то из арбитров шо у сайленса, теперь и тут
одного устройства тебе хватит только чтоб получить Бан и пойти куковать дальше
Для особенных: 1 аккаунт, 1 устройство)
Прикольно флудиш) мне нравки)Что ЭТО упоминал?) Ты явно путаешься…
Ну пусть будет для особенных, без них ни как
Так це він тупо на останніх парах вирішив промямлітьброуу всему пиздаа!!
пизда секте!!!
пизда сектантам!!!
ахахахахаха такой сын ..... )
печально(
Dylan Admin питання до вас: ось цей його Мутний не куплять якось на скарги сприяє?
Переглянути вкладення 52807
Яка взагалі процедура розгляду і що роблять коли шоп просто назбирав оплат та заморозився ?
Повідомлення об'єднано автоматично:
Так це він тупо на останніх парах вирішив промямліть
а чого, адміну нема, секта підлагує, можна починать марафон кидків![]()
Ого, магазин то оказался ещё той м...ю(• KARLSHOP
• 1000$
Усіх вітаю, хотів влаштуватися на роботу до Карла по контактам Телеграм з форуму
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!Обговорили усі умови, домовились та 16.10 я вніс обовʼязковий залог 1000$ з того моменту оператор корме завтраками, щось вирішує, та не повертає кошти, прошу директорів шопів втрутитись, довіри вже немає, я був цілеспрямований працювати а не чекати моря погоди !
Прошу повернути мої кошти !
Переглянути вкладення 52720Переглянути вкладення 52721Переглянути вкладення 52722Переглянути вкладення 52723Переглянути вкладення 52724Переглянути вкладення 52725Переглянути вкладення 52726Переглянути вкладення 52727Переглянути вкладення 52728Переглянути вкладення 52729Переглянути вкладення 52730Переглянути вкладення 52731Переглянути вкладення 52732Переглянути вкладення 52733Переглянути вкладення 52734Переглянути вкладення 52735Переглянути вкладення 52736Переглянути вкладення 52737Переглянути вкладення 52738Переглянути вкладення 52739Переглянути вкладення 52740Переглянути вкладення 52741Переглянути вкладення 52743Переглянути вкладення 52742Переглянути вкладення 52744
Останні повідомлення від оператора телеграм 18.10: «коши тоже заблочили»
Після цих слів «поважний» селлер закинув мене у блок і почистив повністю листування!
Адміністратори форуму прошу вас втрутитись та допомогти вплинути на продавця щоб почав віддавати борги!
Ну как сказать. Если берёшь за свои наркотики то вообще похуй. А если ты один из «бро дай покурить/понюхать/втереть в десна за репорт» то может быть и больно. Если человек 8-15 тебя минуснутНа каких всех возможных ветках?) Уточнишь?)))
Да и зачем 8 устройств? Одного хватит ))
Greengo ат души за -2 рэпы
это пиздец больно ХАХАХХААХХАААХ
Прикольно будет если Карл порешает все свои вопросы жалбы, этим самым покажет что ИМЯ для нечего что-то значит, а пока имеем что имеем
Guap тебе случайно Милка Карл и Сайленс за флуд не предлагали Стафф
Переглянути вкладення 52808
Заметь мое колво смс и твоих)))Прикольно будет если Карл порешает все свои вопросы жалбы, этим самым покажет что ИМЯ для нечего что-то значит, а пока имеем что имеем
Guap тебе случайно Милка Карл и Сайленс за флуд не предлагали Стафф
Переглянути вкладення 52808
Так я не записывался на кокса за смсЗаметь мое колво смс и твоих)))
Тут явно ты Король
Раздел жалобы на продавцов именно твое место )))
На каких всех возможных ветках?) Уточнишь?)))
и тдДа и зачем 8 устройств? Одного хватит ))
То нет братик король Флуда тут точно ты)Какой юзер кокоса со стажем???
У тебя плата залипла?
Тут да флуд но по теме)))Так я не записывался на кокса за смс
И в короли не стремился)
С каких пор кол-во смс что-то решало ?
Если твои 50% сообщений составляют флуд не по теме, с тупыми вопросами по типу
и тд
То нет братик король Флуда тут точно ты)
Усім Привіт Карл досі не відповідає, читає смски і нічого не відписує!!!• KARLSHOP
• 1000$
Усіх вітаю, хотів влаштуватися на роботу до Карла по контактам Телеграм з форуму
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!Обговорили усі умови, домовились та 16.10 я вніс обовʼязковий залог 1000$ з того моменту оператор корме завтраками, щось вирішує, та не повертає кошти, прошу директорів шопів втрутитись, довіри вже немає, я був цілеспрямований працювати а не чекати моря погоди !
Прошу повернути мої кошти !
Переглянути вкладення 52720Переглянути вкладення 52721Переглянути вкладення 52722Переглянути вкладення 52723Переглянути вкладення 52724Переглянути вкладення 52725Переглянути вкладення 52726Переглянути вкладення 52727Переглянути вкладення 52728Переглянути вкладення 52729Переглянути вкладення 52730Переглянути вкладення 52731Переглянути вкладення 52732Переглянути вкладення 52733Переглянути вкладення 52734Переглянути вкладення 52735Переглянути вкладення 52736Переглянути вкладення 52737Переглянути вкладення 52738Переглянути вкладення 52739Переглянути вкладення 52740Переглянути вкладення 52741Переглянути вкладення 52743Переглянути вкладення 52742Переглянути вкладення 52744
Останні повідомлення від оператора телеграм 18.10: «коши тоже заблочили»
Після цих слів «поважний» селлер закинув мене у блок і почистив повністю листування!
Адміністратори форуму прошу вас втрутитись та допомогти вплинути на продавця щоб почав віддавати борги!
Admin ще вчора 19.10 Карл пообіцяв все вирішити, на то мість окрім розблокування Тг ніякої відповіді !!!завтра я разрулю всю сложившуюся ситуацию.
Чого це ?Ого нормас тебя киданули, ну решения не жди даже
Это один из “умников” который “знает” что и чего можно ожидать, не обращай внимание…Чого це ?
Ти адмін щоб говорити мені чого очікувати?
Чи може я в чому не правий?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.