Ł₳ßℝℂ - Sekta Lab (открывается при помощи VPN)

Регистрация с домена protonmail временно не работает, извините за неудобства.

• Лига скорости Амф(1г-60грн).Альфа(1г-80грн).Шиш(1г-100грн). ЛУЧША ЦЕНА НА РЫНКЕ. @Liga_sk

KARLSHOP і обіцянки на 1000$

uaKaha

Сектант
Повідомлення
81
Репутація
50
Вподобайки
140
Бали
138
KARLSHOP
• 1000$

Усіх вітаю, хотів влаштуватися на роботу до Карла по контактам Телеграм з форуму
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
Обговорили усі умови, домовились та 16.10 я вніс обовʼязковий залог 1000$ з того моменту оператор корме завтраками, щось вирішує, та не повертає кошти, прошу директорів шопів втрутитись, довіри вже немає, я був цілеспрямований працювати а не чекати моря погоди !
Прошу повернути мої кошти !

IMG_2432.pngIMG_2431.jpegIMG_2433.pngIMG_2437.pngIMG_2435.pngIMG_2436.pngIMG_2434.jpegIMG_2438.jpegIMG_2439.jpegIMG_2440.pngIMG_2451.pngIMG_2452.jpegIMG_2453.pngIMG_2454.pngIMG_2455.pngIMG_2456.pngIMG_2458.pngIMG_2460.pngIMG_2466.pngIMG_2461.pngIMG_2463.pngIMG_1959.jpegIMG_1960.pngIMG_1961.pngIMG_2501.png
Останні повідомлення від оператора телеграм 18.10: «коши тоже заблочили»

Після цих слів «поважний» селлер закинув мене у блок і почистив повністю листування!
Адміністратори форуму прошу вас втрутитись та допомогти вплинути на продавця щоб почав віддавати борги!

Останнє редагування:
KARLSHOP
• 1000$

Усіх вітаю, хотів влаштуватися на роботу до Карла по контактам Телеграм з форуму
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
Обговорили усі умови, домовились та 16.10 я вніс обовʼязковий залог 1000$ з того моменту оператор корме завтраками, щось вирішує, та не повертає кошти, прошу директорів шопів втрутитись, довіри вже немає, я був цілеспрямований працювати а не чекати моря погоди !
Прошу повернути мої кошти !

Переглянути вкладення 52720Переглянути вкладення 52721Переглянути вкладення 52722Переглянути вкладення 52723Переглянути вкладення 52724Переглянути вкладення 52725Переглянути вкладення 52726Переглянути вкладення 52727Переглянути вкладення 52728Переглянути вкладення 52729Переглянути вкладення 52730Переглянути вкладення 52731Переглянути вкладення 52732Переглянути вкладення 52733Переглянути вкладення 52734Переглянути вкладення 52735Переглянути вкладення 52736Переглянути вкладення 52737Переглянути вкладення 52738Переглянути вкладення 52739Переглянути вкладення 52740Переглянути вкладення 52741Переглянути вкладення 52743Переглянути вкладення 52742Переглянути вкладення 52744
Останні повідомлення від оператора телеграм сьогодні 18.10: «коши тоже заблочили»
Після цих слів «поважний» селлер закинув мене у блок і почистив повністю листування!
Адміністратори форуму прошу вас втрутитись та допомогти вплинути на продавця щоб почав віддавати борги!
Звертаюсь на форум так як мене дуже хвилює те що:
1) Ще з ранку 17.10 негативних коментарів та арбітражів по типу таких не було
було
шоп кидает клиентов. не вносите залог! лучше потратьте эти деньги на наркотики в проверенных шопах и ищите нормальную работу
Повідомлення об'єднано автоматично:

Просто тянет время, чтобы как можно больше кинуть

2) Продавець у нашому листуванні Телеграм котре було 16.10 чомусь видалив повідомлення зі своїм Кошельком та моє повідомлення з Хєш транзакцією проплати
IMG_2469.jpeg
Це мене ще більше збентежило та підказало іти на форум!

Ось як було коли я домовлявся та робив оплату 16.10

Ось як я вже виявив 18.10, він видалив декілька повідомлень !

IMG_2477.jpegIMG_2478.jpeg
Вони можуть сказати що це я видалив але навіщо це мені?
Я з ними домовився та чекав 2 доби відправки МК
KARLSHOP
прошу Головнокомандуючих магазину та їх сапортів відреагувати на дії оператора та повернути кошти !
Я не збирався псувати репутацію і більш того не хотів писати арбітраж
Прошу поважати мій час, і не робити дитячий садок з видаленням та блоками!

Admin Dylan
Хоча по іншим скаргами я гадаю зрозуміло, шоп просто скамиться та збирає як можна більше оплат!
Хочеться вірити у здоровий глузд і порядність, подивимось як будуть віддавати те що назбирали )

Очередной найобщик
Даже оформление идентичное …

Группа поддержки выехала
ShaQ Greengo
LennyLV Tosik Gervonta

Останнє редагування:
Нормально ты поработал)

Очередной найобщик
В смысле найобщик. Развивай мысль, плиз. То есть на твое скромное мнение юзера кокоса с 5+ летним опытом, данная движуха затеяна с целью дискредитировать честное имя "эскобара для бедных" - КАРЛОШОП? хм..а кому это выгодно и зачем? Вайт доктор, Бразил 18? Кого то надо обвинить...

• Haha
Реакції: Guap
Хотел заработать, а заработали с тебя)) лол
Ну судя по количеству жалоб на данный шоп ты получишь 5-10% от его депозита, и то если админ еще вернется сюда) короче забей и смерись.

В смысле найобщик. Развивай мысль, плиз. То есть на твое скромное мнение юзера кокоса с 5+ летним опытом, данная движуха затеяна с целью дискредитировать честное имя "эскобара для бедных" - КАРЛОШОП? хм..а кому это выгодно и зачем? Вайт доктор, Бразил 18? Кого то надо обвинить...
Какой юзер кокоса со стажем???
У тебя плата залипла?

2024-10-19 090357.png

Bazz13 может есть что сказать?

Бля ну чел печально конечно, но закидывать такую сумму при этом когда практически не остается на еду сомнительная затея. Если прям так нужна была работа, пошел бы в шоп попроще с залогом поменьше, подкопил бы баблишка и тогда бы уже и на кокс переходил.

Звертаюсь на форум так як мене дуже хвилює те що:
1) Ще з ранку 17.10 негативних коментарів та арбітражів по типу таких не було
було

2) Продавець у нашому листуванні Телеграм котре було 16.10 чомусь видалив повідомлення зі своїм Кошельком та моє повідомлення з Хєш транзакцією проплати
Переглянути вкладення 52745
Це мене ще більше збентежило та підказало іти на форум!

Ось як було коли я домовлявся та робив оплату 16.10

Ось як я вже виявив 18.10, він видалив декілька повідомлень !

Переглянути вкладення 52746Переглянути вкладення 52747
Вони можуть сказати що це я видалив але навіщо це мені?
Я з ними домовився та чекав 2 доби відправки МК
KARLSHOP
прошу Головнокомандуючих магазину та їх сапортів відреагувати на дії оператора та повернути кошти !
Я не збирався псувати репутацію і більш того не хотів писати арбітраж
Прошу поважати мій час, і не робити дитячий садок з видаленням та блоками!

Admin Dylan
Хоча по іншим скаргами я гадаю зрозуміло, шоп просто скамиться та збирає як можна більше оплат!
Хочеться вірити у здоровий глузд і порядність, подивимось як будуть віддавати те що назбирали )
Старый-новый стиль ты давай тут не пизди :D
Считаю , что курьер который просит сразу цену себе на расход , и просит место 15г уже сразу 30 на руки заслуживает легкого ожидания !

Ух сука, старий скамер

А ціна кокса не смутила 33 ?

Сочувствие. не тот магазин к кому бы стоило идти работать(

А ціна кокса не смутила 33 ?
Не думаю что цена кокса 33 должна смутить, у кого-то курьеры шопов по 50$ берут, у кого-то по 40, вполне нормальная и адекватная цена разделяя риски сотрудничества с курьером, устройтесь поработайте сами всё поймете)
Странно было если со старта на 5$ за грам договорились)
Для магаза это говно копеечное, поэтому кто работает на кокаиновый и шоп и покупает по 70-80, одумайтесь и идите качать Работодателя

Ну или отдаст или байбай платформа для Карла

Мне вот интересно ебало оперов или пепсов увидеть, когда они принимают типа с 1-3г кокоса....там наверное руки потераются, сразу эскортница подбирается, какой то гаджет новый. Жене звонит - ужин не готовь, будет пицца-бургер-суши- все меню Глово короч!

Очередной найобщик

Группа поддержки выехала
ShaQ Greengo
LennyLV Tosik Gervonta
Клоун от того что тегать эти аккаунты на всех возможных ветках у тебя ума не прибавится, начни ценить своё время…
Ты себе это как видишь ?
Что один тип сидит с 8 устройствами и строчит арбитры?
Это уже не человек а кракен осьминог какой-то🐙😂
IMG_6340.png

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу