кано-масло

Screenshot_20241231_190140_Gallery.jpg
Ёлка наряжена , подарки отправлены.
Дорогие сектанты- желаю каждому из вас любви, благополучия и крепкого здоровья. Пусть новый год будет лучше старого.
И не забывайте!Джа любит вас!

тгк масло от братишки Grower , сьем через пару часов) спасибо за подарок, с наступающим!)
IMG_2104.jpeg

Не очень в тему , но тем не менее Приехал стаф от дружественного гровера. Аут, сорт lemon amnesia от барни Семок, палок нет. Цена: 50гр 3usdt trc-20 100гр+ 2.5 usdt trc-20 шаг 50гр
Доставка МП, Мист. Отправка 1-2 дня Джа любит вас ,господа сектанты
Актуально
Повідомлення об'єднано автоматично:

Парни!! Где наши трипы?!

еще раз поблагодарю данного селлера за предоставленную пробу масла) желаю успехов!)

Залишу тут рецепт каннапечива без зайвих заморочок

Готуємо тісто для піісочного печива, наприклад:

Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст спойлерів!

Викладаємо пісочне тісто на кухонну плівку, надаємо йому форму ковбаски, загортаємо і відправляємо в холодильник на 2 + години,

Виймаємо, ріжемо ковбаску з тіста кільцями як звичайну ковбасу, викладаємо їх на деко для випікання.

Випікаємо 10 хвилин в заздалегідь розігрітій духовці при температурі 180-190 градусів Цельсія. Все, їмо і тріпуємо

Залишки тіста відправляємо на збереження в морозилку. Розморожувати не потрібно, все так же ріжемо, кладемо в духовку і через 10 хв маємо свіже печиво.

Останнє редагування:

Готоуємо тісто для піісочного печива, наприклад:

Викладаємо пісочне тісто на кухонну плівку, надаємо йому форму ковбаски, загортаємо і відправляємо в холодильник на 2 + години,

Виймаємо, ріжемо ковбаску з тіста кільцями як звичайну ковпасу, викладаємо їх на деко для випікання.

Випікаємо 10 хвилин в заздалегідь розігрітій духовці при температурі 180-190 градусів Цельсія. Все, їмо і тріпуємо

Залишки тіста відправляємо на збереження в морозилку. Розморожувати не потрібно, все так же ріжемо, кладемо в духовку і через 10 хв маємо свіже печиво.
і скільки приблизно виходе печива з такого рецепту? це за таким рецептом ви робили печиво??

і скільки приблизно виходе печива з такого рецепту? це за таким рецептом ви робили печиво??
Ми на продаж робили не пісочне, і там трішки заморочливіша технологія.

А таке я робив для себе. Печеньки виходили маленькі і смачні. Від 4 шт наступав гуд тріп. Але легко було зʼїсти більше, бо ж смачно. Тод наступав хард тріп))

По цьому рецепту 900 гр тіста

гуд, я б таке спробував, як руки дойдуть то спеку)
Ми на продаж робили не пісочне, і там трішки заморочливіша технологія.

А таке я робив для себе. Печеньки виходили маленькі і смачні. Від 4 шт наступав гуд тріп. Але легко було зʼїсти більше, бо ж смачно. Тод наступав хард тріп))

По цьому рецепту 900 гр тіста

Готоуємо тісто для піісочного печива, наприклад:

Виймаємо, ріжемо ковбаску з тіста кільцями як звичайну ковбасу, викладаємо їх на деко для випікання.

Пробував років 5 назад по схожому рецепту також пісочне тісто
дуже годно получалось
памятаю боявся чи не завелика температура в духовці чи тгк не розпадеться
навалювали мощно)

Продавцем було відправлено пробу масла . Доставка почтою, стелс присутній, саме масло загорнуте в папір і у ваккуумі
На фото приблизно 15 грам масла. Було вжито 5 грам, третю частину.
Початок дії через 50 хвилин, відчутно як міняється свідомість, 01-00 - накриває хвиля радості, хочеться з кимось поговорити, збуджений веселий стан, в 1-30 - ефект вийшов на плато, яке тривало 4 години, на 5-00 появився апетит на солодке, в 5-30 пішов плавний спад, який тривав до 7-30, дуже гарно розслабило на спаді, постефекти тривали до 9-00
Ефект в цілому сподобався, рівна сативна тяга, веселий приємний тріп, вхід - 40 хвилин, плато - 4 години, вихід/постефекти - 2 - 4 години. Якраз для відпочинку те, що треба.
Рекомендую до покупки, Гроверу спасибі за пробу.

Вкладення

• IMG_20250104_162939586.jpg
    IMG_20250104_162939586.jpg
    919 КБ · Перегляди: 7
Останнє редагування:
Отримав новорічні смаколики від ТС🙂 Скибочка канна масла та пару грамів блискучих повністю суцвіть марихуани.
32.jpg
Сьогодні покур а завтра тест масла, тріп репорти не забаряться.

Обещанный Трип репорт :

почти вложился в 24 часа вырубило с шиш рановато)) А сейчас на трезвую скушал всю скыбку канна маслеца в одну калитку сижу жду😂🤣😂🇱🇹

Обещанный Трип репорт :

почти вложился в 24 часа вырубило с шиш рановато)) А сейчас на трезвую скушал всю скыбку канна маслеца в одну калитку сижу жду😂🤣😂🇱🇹
То буде в тебе мощний канна - тріп від масла, я 5 грам тестив, і хватило

Всем шалом! Я тоже получил пробу масла, сегодня удалось снять пробу. Признаюсь что полученный вес я лупонул сразу и остался доволен.
Grower уважаемый бро, спасибо большое за доверие и терпение, завтра постараюсь изложить свои мыли более подробно. :)

Всем шалом! Я тоже получил пробу масла, сегодня удалось снять пробу. Признаюсь что полученный вес я лупонул сразу и остался доволен.
Grower уважаемый бро, спасибо большое за доверие и терпение, завтра постараюсь изложить свои мыли более подробно. :)
Також 15 грам було ? Добре тріпонув ?
Я тестував 5 грам, третю частину від проби, то добре було

Обещанный Трип репорт :

А ти на постефектах зараз ? Як тріп ?

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу