Alexliproll
Конфуций
я с тобойНу да ну да, пошел я нахуй
я с тобойНу да ну да, пошел я нахуй
можешь поделиться инфой про обменки, где можно вот так обменять кэш, как ты говоришь? только без каких-то предварительных заявок с контактной информацией.а вообще по секрету тебе скажу что в киеве есть обменки где приходишь с налом (грн,юсд,евро) и тебе перечисляют юсдт. но это рассчитано больше на тысячи долларов
Там курс буде максимально хуйовий.можешь поделиться инфой про обменки, где можно вот так обменять кэш, как ты говоришь? только без каких-то предварительных заявок с контактной информацией.
хорошая схема. только где такие обменники есть, где не надо делать предварительные заявки и делиться личными и контактными данными?Если я был бы при деньгах я бы в физическом обменнике за наличку брал и на defi биржах свопал на шо мне надо
а не юзать карточки приматбанков с лимитом в 5 гривень на переказы
там, правильно, треба реєструватися і проходити верифікацію.Там курс буде максимально хуйовий.
Реєструйся на бінанс і можеш не переживати.
Щас каждый второй юсдт принимаетхорошая схема. только где такие обменники есть, где не надо делать предварительные заявки и делиться личными и контактными данными?
Повідомлення об'єднано автоматично:
там, правильно, треба реєструватися і проходити верифікацію.
мне надо юсд в юсдтЩас каждый второй юсдт принимает
Тому я і пишу що за це можеш не переживати. Реєстрація на бінанс не є протизаконою. А твої перекази є анонімними.746103919[/automerge]
там, правильно, треба реєструватися і проходити верифікацію.
дякую! спробую це. але вже дивлячись на сам процес реєстрації та верирфікації (коли ти надаєш абсолютно усі дані), взагалі не проблема щось там відслідкувати. за запитом взагалі елементарно. проте вони можуть і не чекати ніяких запросів, а співпрацювати як слід, надаючи дані про усі підозрілі активності.Тому я і пишу що за це можеш не переживати. Реєстрація на бінанс не є протизаконою. А твої перекази є анонімними.
Це на приват банк, чи моно. Де зрозуміло хто куди закидав.
якщо там вже і залучають спецслужби то лише для величезних шахрайних схем. І лише за згодою самого бінансу.
Там мільйони активностей вдень. І неможливо відрізнити підозрілу від непідозрілої.дякую! спробую це. але вже дивлячись на сам процес реєстрації та верирфікації (коли ти надаєш абсолютно усі дані), взагалі не проблема щось там відслідкувати. за запитом взагалі елементарно. проте вони можуть і не чекати ніяких запросів, а співпрацювати як слід, надаючи дані про усі підозрілі активності.
з досвіду роботи з іншими платіжними інструментами я можу бути впевненим, що ти легковажно до цього ставишся. до того, я позавчора вже в одному банку доводив походження своїх грошей і не дуже хочу робити це десь ще. щодо мільйона активностей на день, це правда. але також правда і в тому, що вони 100% роблять моніторинг цих активностей. вони навіть у себе на сайті про це говорять. навіть при реєстрації. тут нічого дивного немає, бо усі нормальні фінансові установи зараз використовують автоматичні системи моніторингу транзакцій. AML (Anti-Money Laundering) і KYC (Know Your Customer) це тільки частина великої системи комплаєнсу. і вони це точно роблять. тому я б на твоєму місці мав переживання, якщо ти заводиш гроші тільки, щоб конвертувати їх і одразу сплатити. це не порушення правил, але обмін та вивід коштів одразу після поповнення це вже потенційно підозріла активність. от хто, наприклад, буде конвертувати в Україні юсд в юсдт і одразу сплачувати? за яких причин і через які обставини людина буде таке робити? тому сам цей факт вже викликає питання. якщо я заводжу 1000 USD, а далі через три дні якісь 800-850 USDT кудись перекидаю, це може навіть не помітять (а можуть і спитати щось навіть одразу). але якщо ти таке будеш робити регулярно, питання від бінанс точно буде. ловити тебе вони не будуть. вони по своїм справам можуть блокуати рахунки, ініціювати перевірки і все таке. але поділитися списком тих, хто підпадає під певні крітерії, якими цікавляться правоохоронні органи, вони можуть. як це відбувається саме у них, не скажу. але не може бути, щоб цього не було. коли тебе спіймають, ти будеш думати, що наводку на тебе дали якісь там криси мєнтовскіє з шопу на сайті, а насправді це була якась платіжна ситсема, яка час від часу ділиться даними про підозрілі активності користувачів. це не так просто все по процедурі відбувається, але це є. тебе на гачок поставили і перевірили. сам розумієш, якщо це вже відбулось, а ти продовжуєш все робити, як робив, це тільки питання часу, коли тебе приймуть.Там мільйони активностей вдень. І неможливо відрізнити підозрілу від непідозрілої.
особисто в мене найменше переживань по причині переказів в бінанс.
Якщо когось десь і ловлять то це завжди інакші причини.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.