Кабинет переговоров от G-Lab|Приз каждые 1000 СМС|Общий призовой фонд 33 000+$|Общение и Флудилка|Цель 1млн сообщений!

Добрий ранок, колеги

І знову я))

Привіт усім

І тут ще знову

Ще одне залишу

Зменшу залишок повідомлень

Поки що тримаємось

Йдемо далі

Потроху вперед

Доброго времени суток , а телеграмм у них есть ?

Привіт
Пошукай в темі контактів чи у торговій темі
я первый раз на подобном форуме , у меня ушла вся ночь что бы найти то что мне надо , для меня это темный лес . Я нашел в ТГ 2 контакта с подобным никнеймом , не хотелось бы написать не току кому надо

Marka

Балів: 5
    Гуд
я первый раз на подобном форуме , у меня ушла вся ночь что бы найти то что мне надо , для меня это темный лес . Я нашел в ТГ 2 контакта с подобным никнеймом , не хотелось бы написать не току кому надо
Все правильно ти пишеш
Ось посилання на іхгю гілку, подивись у темах
Повідомлення об'єднано автоматично:

У першій же темі пише, що контакти на сайті
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

Удачі!

BCEM3ABCE

Балів: 5
    помощь на форуме
Все правильно ти пишеш
Ось посилання на іхгю гілку, подивись у темах

У першій же темі пише, що контакти на сайті
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

Удачі!
дякую

В них вже не має контактів в тг, наче

Это уже реально тяжёлая артиллерия, такой фонд) ну его нафиг, и что, кто то тут что то выигрывал?)

Назад
Зверху Знизу