Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Кабинет переговоров от G-Lab|Приз каждые 1000 СМС|Общий призовой фонд 33 000+$|Общение и Флудилка|Цель 1млн сообщений!
Це негатив, не констатація факту!!!Люди бажають один одному доброго дня привіт, а тобі друже якщо щось не подобається тебе ніхто тут не тримає, не подобається маршрутка іди ногами, я таких як ти знаю добре, в мене розмова коротка з таким людьми, не подобається дорогу знаєш, тим більше ти один а нас тут сотня тому повторюся не подобається, мені взагалі по барабану є ти тут чи тебе немає!!!
Тебе також
Чого Ти до мене достібався?
Якщо ти бачиш негатив, то ти бачиш те, що хочеш бути, а якщо не розумієш, що я та до чого написав, то краще промовчу, так розумніше виглядати будеш.
А щодо того, до чого ти доїбався - я написав що не сенсу тому,, ми пишемо, а віддачі з боку шопу нема
Ти дурний, от що я тобі можу сказати
Тебе також
Чого Ти до мене достібався?
Якщо ти бачиш негатив, то ти бачиш те, що хочеш бути, а якщо не розумієш, що я та до чого написав, то краще промовчу, так розумніше виглядати будеш.
А щодо того, до чого ти доїбався - я написав що не сенсу тому,, ми пишемо, а віддачі з боку шопу нема
Ти дурний, от що я тобі можу сказати