Кабинет переговоров от G-Lab|Приз каждые 1000 СМС|Общий призовой фонд 33 000+$|Общение и Флудилка|Цель 1млн сообщений!

Це констатація факту
Це негатив, не констатація факту!!!Люди бажають один одному доброго дня привіт, а тобі друже якщо щось не подобається тебе ніхто тут не тримає, не подобається маршрутка іди ногами, я таких як ти знаю добре, в мене розмова коротка з таким людьми, не подобається дорогу знаєш, тим більше ти один а нас тут сотня тому повторюся не подобається, мені взагалі по барабану є ти тут чи тебе немає!!!

тебе ніхто тут не тримає
Тебе також
Чого Ти до мене достібався?
Якщо ти бачиш негатив, то ти бачиш те, що хочеш бути, а якщо не розумієш, що я та до чого написав, то краще промовчу, так розумніше виглядати будеш.
А щодо того, до чого ти доїбався - я написав що не сенсу тому,, ми пишемо, а віддачі з боку шопу нема
Ти дурний, от що я тобі можу сказати
Повідомлення об'єднано автоматично:

таких як ти знаю добре
Де, у лісі бачив?😂
Знає воно .

Тебе також
Чого Ти до мене достібався?
Якщо ти бачиш негатив, то ти бачиш те, що хочеш бути, а якщо не розумієш, що я та до чого написав, то краще промовчу, так розумніше виглядати будеш.
А щодо того, до чого ти доїбався - я написав що не сенсу тому,, ми пишемо, а віддачі з боку шопу нема
Ти дурний, от що я тобі можу сказати
Повідомлення об'єднано автоматично:

Де, у лісі бачив?😂
Знає воно .
От бачиш я тебе ніде не ображав не обзивав, а ти почав хамити, все що потрібно було доказати, хто ти і шо ти притон чув держиш?))

Ще й шоп тобі не догодив .. ахха що ж ти тут робиш

Останнє редагування:
шо ти притон чув держиш
😂😂😂
Яке ж ти недолуге
Слухай і далі, тільки прислухайся))
Нема сенсу продовжувати
Спілкування з тобою закінчено

Думай та пиши що хочеш, бо твоя думка мене не хвилює та мені все одно до твоїх слів та думок.

😂😂😂
Яке ж ти недолуге
Слухай і далі, тільки прислухайся))
Нема сенсу продовжувати
Спілкування з тобою закінчено

Думай та пиши що хочеш, бо твоя думка мене не хвилює та мені все одно до твоїх слів та думок.
Мені сказали прямо ті хто знає тебе і тут і на ліге

Назад
Зверху Знизу