NoNameKiller
Конфуций
Пффф 1001 процентов!Шишок хороших
Пффф 1001 процентов!Шишок хороших
Это факт!Не помешало бы, только закончились и опять привыкнуть без них тяжело немного.
Не курю вже 2 місяцяНе помешало бы, только закончились и опять привыкнуть без них тяжело немного.
Так ты от них или к ним двигаешься?Не курю вже 2 місяця
Якось так вийшлоТак ты от них или к ним двигаешься?
Или как само получится просто
КрасеньНе курю вже 2 місяця
ПереривКрасень
Какой дальновидный ответ)Перерив
Да трохи надоїло, прикуривсяКакой дальновидный ответ)
Тоже предпочитаю так думать о подобном
Є таке, в мене правда з тим халепа, бо навіть після довгого перериву курю майже раз за разом з самого початку і набутої за той час толерантності, через пару днів вже як не бувало. Всьо пропало і так по кругу весь час.Да трохи надоїло, прикурився
Після перериву має гарно накурюватиЄ таке, в мене правда з тим халепа, бо навіть після довгого перериву курю майже раз за разом з самого початку і набутої за той час толерантності, через пару днів вже як не бувало. Всьо пропало і так по кругу весь час.
Та перші рази та, потім вже хіба перший раз за день, решта відчувається що трохи не то, як було раніше.Після перериву має гарно накурювати
Типу перерив не поможе ?Та перші рази та, потім вже хіба перший раз за день, решта відчувається що трохи не то, як було раніше.
А коли курив 2-4 дні в тиждень і по 1-2 раза в день, не більше, навпаки рідше і менше, то весь той довгий час толерантність росла, але при тому тримало дуже добре, зараз тоже гребе, но різниця є і вона вже навсе, я думаю
Не знаю, довгий може більше би поміг, проблема скорше в тому, що я або не курю, або курю раз за разом.Типу перерив не поможе ?
Трішки мдма, кетамінуНе знаю, довгий може більше би поміг, проблема скорше в тому, що я або не курю, або курю раз за разом.
Насправді то зі всіма препаратами так, спочатку всьо здається ліпше, тримає сильніше і тд
А потім тільки згадується, от тоді було добре, і трава зеленіша, і ....
Та то таке, хіба то проблеми, то незручності не більше
А в тебе як воно? Крім шишок нічого не вживав?
Рыв рыв да перерыв)))Перерив
Хай легені відпочинутьРыв рыв да перерыв)))
О це ты як правило сказав!Хай легені відпочинуть
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.