юридичні консультації

Переглянути вкладення 81389

В у мовах воєнного стану багатьох чоловіків хвилють питання пов'язані військовим обліком, проходженням ВЛК, примусовою мобілізацією, тощо.

Ми - сучасний український бізнес. Ми - як ніхто прислухаємось до потреб і дбаємо про своїх клієнтів. І саме тому ми розширюємо асортимент своїх послуг.

відтепер салонах мережі "дрочильня+" поряд зі звичним меню послуг доступні і юридичні консультації. одночасно. просто уявіть собі - замість порожнечі і тривожки, після такого подвійного сеансу ви отримуєте заряд впевненості, прохаваності і готові до нових карколомних авантюр і темок.
Полочку прикрепить?)

Юридично-Еротичні послуги від Drug Psihiatr шо тут не понятного)
бро, а ти походу викупаєш що до чого.

я саме розглядаю варіанти залучення капіталу. потрібен інвестор, в ідеалі - стратегічний партнер з візіонерськими нахилами. В обмін пропоную частку у стрімко зростаючому бізнесі. якщо пропозиція зацікавила - треба зустрітись і обговрити всі нюанси з юристами.
Повідомлення об'єднано автоматично:

Полочку прикрепить?)
ну если не западло то прикрепи конечно)

я саме розглядаю варіанти залучення капіталу. потрібен інвестор, в ідеалі - стратегічний партнер з візіонерськими нахилами. В обмін пропоную частку у стрімко зростаючому бізнесі. якщо пропозиція зацікавила - треба зустрітись і обговрити всі нюанси з юристами.
Дуже багато тексту як за для того шоб просто запросити мене на тройнічьок.
Вимушен відмовити

Останнє редагування:

Повідомлення об'єднано автоматично:

ну если не западло то прикрепи конечно)
Яка сума треба ? Яка дохідність ?

Переглянути вкладення 81389

В у мовах воєнного стану багатьох чоловіків хвилють питання пов'язані військовим обліком, проходженням ВЛК, примусовою мобілізацією, тощо.

Ми - сучасний український бізнес. Ми - як ніхто прислухаємось до потреб і дбаємо про своїх клієнтів. І саме тому ми розширюємо асортимент своїх послуг.

відтепер салонах мережі "дрочильня+" поряд зі звичним меню послуг доступні і юридичні консультації. одночасно. просто уявіть собі - замість порожнечі і тривожки, після такого подвійного сеансу ви отримуєте заряд впевненості, прохаваності і готові до нових карколомних авантюр і темок.
За косарь заеду если по яичкам погладит маникюром

Яка сума треба ? Яка дохідність ?
За косарь заеду если по яичкам погладит маникюром
все братва - инвестор найден, и это кстати очень известный человек. личность не раскрываю, так как есть опасения что его мамка мониторит форум, пытаясь таким способом уберечь сына проб мефедрона. спасибо всем за проявленый интерес.

Назад
Зверху Знизу