Зрозумів. Стиму 5 годин було десьПродавались такие раньше
Зрозумів. Стиму 5 годин було десьПродавались такие раньше
взаємодопомога)Заявлено было с метамфетамина стимило меньше догонялся амфетамином
Это где такое чудо?Заявлено было с метамфетамина стимило меньше догонялся амфетамином
С надписью,, В последний путь".Метадоновые ешки
АиФ кофеинХто які речовини зустрічав в єшках, ділиться
Знайомій дали єшку, а не має ейфорії, була стимуляція на протязі 5 годин, але не радісна, без щастя, унила якась.
Що це може бути ?
Щелепу зводило сильніше, ніж від мдма, і пітливість вище була, така інфа поки є.
Встречала как-то примесь фена, к сожалению..Хто які речовини зустрічав в єшках, ділиться
Знайомій дали єшку, а не має ейфорії, була стимуляція на протязі 5 годин, але не радісна, без щастя, унила якась.
Що це може бути ?
Щелепу зводило сильніше, ніж від мдма, і пітливість вище була, така інфа поки є.
Толку нет, они только группу показывают. Реагентами имеет смысл само вещество проверятьХай купить в аптеці експрес тест на виявлення 10 наркотиків по типу Снайпер, чи аналог, покаже що є в сечі
А меня вобще не прут ешки
Подскажи по братски, чем попахтвает?)Я помню употребил сразу 3 ешки 250 mg и чуть не умер
Это не пиздежПодскажи по братски, чем попахтвает?)
Сука , я орнул))). Сам просится))Подскажи по братски, чем попахтвает?)
А что тогда?Это не пиздеж
Он же самый честный тут, ты не знал?Сука , я орнул))). Сам просится))
Честнее некуда!А что тогда?
Повідомлення об'єднано автоматично:
Он же самый честный тут, ты не знал?
Честнее некуда!
Я вобще самый честный человек на форуме
За тебя пиздуна 15 минутку проебал.Стараюсь не врать
Разницу между стараюсь не врать и самый честный человек понимаешь?Стараюсь не врать
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.