Як я чистив брудний кетамін

Ні , але слушний коментар ,не подумав про це . Якась частина розчину і правда там залишилась окрім бруду .
підсушив би і знав плюс мінус яка маса бруду, там вище додав ще про розчинники

Ага побачив дякую , вони є у вільному продажі ?
незнаю насколько вильно но достать их не сложно если заморочится. Остается открытым вопрос анонимности, если брать у легальных продавцов на просторах укрнета . Попробуй тут на форуме полистать. У некоторых продавцов рективов такие растворители входили в конструктор

Супер. Первинна очистка вуличного окетаміну від нерозчинних у воді домішок бачу, спрацювала. Підвищив чистоту. Цим способом ти підвищив її до безпечного рівня для інтраназального чи навіть внутрішньовенного введення.
Порадив би тобі брати фільтри меншого діаметра бо на великих більше залишається речовини (втрати більші).
Elias наступну разу, якщо будеш повторювати процедуру, обов’язково склади собі чіткий план: що, за чим. І дотримуйся його тоді все вийде з меншими втратами.
Якщо вага зменшилась на 46%, і це твоя перша очистка вважаю, що це дуже хороший результат.

Справи були ввечері, робити було нічого.

Волею доль та через ледачість якогось пакувальника , мені дістався клад з кетом в якому були сторонні забрудники .
Переглянути вкладення 98030

Після не дуже довгих дебатів, магазин пішов на зустріч, та дав у якості компенсації інший клад на заміну.

Залишилось питання що робити з брудним кетом . Самоповага та здоровий глузд їбали рот це вживати, наркоман у мені не дозволяв це просто так викинути, а шило в дупі підштовхнуло пошукати не дуже складний спосіб це все почистити.
Переглянути вкладення 98031

Трохи погугливши я наче знайшов не складний спосіб та інструкцію з очистки гидрохлориду кету етанолом, тобто етиловим спиртом. Так як мої знання з хімії обмежуються шкільним курсом, я думав що достатньо це все розчинити у воді , відфільтрувати та випарити воду, що можливо було б також дієвим методом, але рекомендації були саме з етанолом бо він розчиняє домішки згідно джерелу з якого я брав інфу.

Початкова вага була - 0.5 г .
Переглянути вкладення 98032

для очистки брав звичайний етиловий спирт 95% з аптечки, нагрів до 50-60 градусів на водяній бані та розчинив у ньому кет, доки не залишилось нічого окрім залишків нерозчиненого бруду на дні склянки. після чого відфільтрував через фільтрувальний папір в іншу склянку.

Переглянути вкладення 98034Переглянути вкладення 98035

мій улов уявляв собою наступне (частину не видно на фото через вкрай дрібні часточки , що погано бачить камера) :

Переглянути вкладення 98036Переглянути вкладення 98037

розчин кету в етанолі я поставив в холодильник в такому ось судочку чекати поки він випаде в кристали :
Переглянути вкладення 98038

згідно таймінгам, які були в інтернеті на все про все потрібно було 8 годин +- , в холодильнику, але я скоріш за все перелив спирту на такий маленький обʼєм , там чекав я приблизно 2-3 доби доки етанол випарується та залишаться майже самі кристали .
врешті решт жижа стала схожа на це:

Переглянути вкладення 98039

я ще трохи це все підсушив та на останок прокапав холодним етанолом щоб змити домішки якщо вони залишились , холодним бо він майже не розчиняє кетамін.

що я отримав - наче чисті на вигляд кристали , але вага зменшилась на 46% :
Переглянути вкладення 98040Переглянути вкладення 98041

чи воно взагалі ще кетамін та на скільки речовина діє чи ні - зможу сказати тижні через три , так я набив собі кінський толер, який треба трохи збити перервою .

Буду вдячний якщо хтось, хто розбирається підкаже чому так зменшилась вага, та можливо, більш ефективний спосіб якщо він є, на усілякий випадок.

Сюжетна лінія другого плану - коли я заїхав до магазину хім посуду за фільтрувальним папером та колбочкою , при виході на асфальті мені трапився пакетик з білим порошком, схожий на фрекс , ніби дрібні хлопʼя , але не прям сильно . На запах схожий на сперму або як кажуть лікарі - запах свіжих каштанів . Без якогось вираженого хімічного аромату. Може це взагалі не ПАВ , але щось мені підказує що в таких пакетиках реактиви не носять.

Переглянути вкладення 98042

Прокапавши реактивами зрозуміліше не стало.
Зверху вниз, зліва направо - ропадопа , саймонс, моріс , зімерман.
Переглянути вкладення 98043
image-2025-05-24-23-25-23-jpg.98026

якщо хтось хто це загубив читає - відпишіть що там лежить)
Гуд трип бро.

Втрати рахував би уже після цього способу очистки - із використанням медичного шприца. На дно шприца виріж і поклади диск із фільтрувального паперу (під діаметр шприца, візьми 2-куб шпрц), а також додай скручений ватний диск, щоб утворити внутрішній фільтр. Висота ватного фільтру не більше 0,5 мл.
Цей двоступенева очистка:
перша через паперовий диск,
друга через скручений і напижований (напресований) ватний фільтр висотою приблизно 0,5 мл.
Послідовно працюють обидва фільтрувальні шари. Така конструкція зменш втрати й дає змогу точніше оцінити реальний вихід після очистки.
Перед фільтрацією пропусти через «установку» 1–2 куб дистил вод. А також після фільтрації повільно пропусти ще 1–2 куби чистої води (дистильованої).
Це змиє залишки К, які точно залишилися у волокнах вати чи на поверхні паперового диска. Цепідвищує ефективність.
витягувати розчин потрібно повільно. Досить повільно — як у тебе виходить зробити, так і роби. Плавний, контрольований натяг - ідеально для такої конструкції/установки.
Також перед початком фільтрації перевір установку. Якщо різко потягнути поршень шприца, чи буде рухатися фільтр, зроблений із вати. Якщо він зміщується або втягується вгору, значить, потрібно ще щільніше його закрутити/ущільнити — інакше фільтрація буде неефективною, і частина нє прущіх домішок може пройти повз фільтр.

або сигаретні фільтри. Фільтри мені більш подобаються тому що простіше робити фільтр і ефективніше імхо

Вкладення

• IMG_9150.png
    IMG_9150.png
    855 КБ · Перегляди: 4
Останнє редагування:
Юный химик

Волею доль та через ледачість якогось пакувальника , мені дістався клад з кетом в якому були сторонні забрудники .

Після не дуже довгих дебатів, магазин пішов на зустріч, та дав у якості компенсації інший клад на заміну.

Залишилось питання що робити з брудним кетом . Самоповага та здоровий глузд їбали рот це вживати, наркоман у мені не дозволяв це просто так викинути, а шило в дупі підштовхнуло пошукати не дуже складний спосіб це все почистити.

Трохи погугливши я наче знайшов не складний спосіб та інструкцію з очистки гидрохлориду кету етанолом, тобто етиловим спиртом. Так як мої знання з хімії обмежуються шкільним курсом, я думав що достатньо це все розчинити у воді , відфільтрувати та випарити воду, що можливо було б також дієвим методом, але рекомендації були саме з етанолом бо він розчиняє домішки згідно джерелу з якого я брав інфу.

для очистки брав звичайний етиловий спирт 95% з аптечки, нагрів до 50-60 градусів на водяній бані та розчинив у ньому кет, доки не залишилось нічого окрім залишків нерозчиненого бруду на дні склянки. після чого відфільтрував через фільтрувальний папір в іншу склянку.

мій улов уявляв собою наступне (частину не видно на фото через вкрай дрібні часточки , що погано бачить камера) :

розчин кету в етанолі я поставив в холодильник в такому ось судочку чекати поки він випаде в кристали :

згідно таймінгам, які були в інтернеті на все про все потрібно було 8 годин +- , в холодильнику, але я скоріш за все перелив спирту на такий маленький обʼєм , там чекав я приблизно 2-3 доби доки етанол випарується та залишаться майже самі кристали .

я ще трохи це все підсушив та на останок прокапав холодним етанолом щоб змити домішки якщо вони залишились , холодним бо він майже не розчиняє кетамін.

чи воно взагалі ще кетамін та на скільки речовина діє чи ні - зможу сказати тижні через три , так я набив собі кінський толер, який треба трохи збити перервою .

Буду вдячний якщо хтось, хто розбирається підкаже чому так зменшилась вага, та можливо, більш ефективний спосіб якщо він є, на усілякий випадок.

Сюжетна лінія другого плану - коли я заїхав до магазину хім посуду за фільтрувальним папером та колбочкою , при виході на асфальті мені трапився пакетик з білим порошком, схожий на фрекс , ніби дрібні хлопʼя , але не прям сильно . На запах схожий на сперму або як кажуть лікарі - запах свіжих каштанів . Без якогось вираженого хімічного аромату. Може це взагалі не ПАВ , але щось мені підказує що в таких пакетиках реактиви не носять.

А шо там собственно было чистить? Ну есть пару черных вкраплений, но это фича, а не баг, нашел чем перебирать 🤷😳

та и вобще нахуй чистити то гавно если за ці гроші можна порішати кети в будьякого ветерінара
еслі б мене так ломало я би точно спробував

та и вобще нахуй чистити то гавно если за ці гроші можна порішати кети в будьякого ветерінара
еслі б мене так ломало я би точно спробував
Мене не ламало бро ) та і порішати у ветеринара думаю це не так просто як ти пишеш

Мене не ламало бро ) та і порішати у ветеринара думаю це не так просто як ти пишеш
булоб бажання -- трохи потертися біля ветакадемії, позажигати з місцевими гультяяіми , трохи розкумарити їх , а потім поцікавитись чим він може пригостити
тримай ориентир на общагу ветакадемії там сам двіж. імхо
зайти туда естесно через бабу і в неї питати де в вас самі кончені проживають і піздувати туди
а той тобі вже насосе нормального кети з банки
хіба звісно не насцяє туди і не скаже шо то кета :ROFLMAO: бо воно ж кончене
тоді звичайно запропонувати спершу йому впоротися

Останнє редагування:
не ну так из-за пыли заморочится это конечно сильно, молодчик всё равно, всем 4 — тебе 5

• Вподобайка
Реакції: Karlos

Karlos

Балів: 20
Назад
Зверху Знизу