Як я чистив брудний кетамін

Elias

Посвященный
Повідомлення
570
Репутація
1 737
Вподобайки
1 036
Бали
1 030
Справи були ввечері, робити було нічого.

Волею доль та через ледачість якогось пакувальника , мені дістався клад з кетом в якому були сторонні забрудники .
IMAGE 2025-05-23 07:47:39.jpg

Після не дуже довгих дебатів, магазин пішов на зустріч, та дав у якості компенсації інший клад на заміну.

Залишилось питання що робити з брудним кетом . Самоповага та здоровий глузд їбали рот це вживати, наркоман у мені не дозволяв це просто так викинути, а шило в дупі підштовхнуло пошукати не дуже складний спосіб це все почистити.
IMAGE 2025-05-23 08:16:15.jpg

Трохи погугливши я наче знайшов не складний спосіб та інструкцію з очистки гидрохлориду кету етанолом, тобто етиловим спиртом. Так як мої знання з хімії обмежуються шкільним курсом, я думав що достатньо це все розчинити у воді , відфільтрувати та випарити воду, що можливо було б також дієвим методом, але рекомендації були саме з етанолом бо він розчиняє домішки згідно джерелу з якого я брав інфу.

Початкова вага була - 0.5 г .
IMAGE 2025-05-23 08:10:00.jpg

для очистки брав звичайний етиловий спирт 95% з аптечки, нагрів до 50-60 градусів на водяній бані та розчинив у ньому кет, доки не залишилось нічого окрім залишків нерозчиненого бруду на дні склянки. після чого відфільтрував через фільтрувальний папір в іншу склянку.

IMAGE 2025-05-24 22:54:02.jpgIMAGE 2025-05-23 08:12:37.jpg

мій улов уявляв собою наступне (частину не видно на фото через вкрай дрібні часточки , що погано бачить камера) :

IMAGE 2025-05-24 19:18:44.jpgIMAGE 2025-05-24 19:20:15.jpg

розчин кету в етанолі я поставив в холодильник в такому ось судочку чекати поки він випаде в кристали :
IMAGE 2025-05-24 22:53:20.jpg

згідно таймінгам, які були в інтернеті на все про все потрібно було 8 годин +- , в холодильнику, але я скоріш за все перелив спирту на такий маленький обʼєм , там чекав я приблизно 2-3 доби доки етанол випарується та залишаться майже самі кристали .
врешті решт жижа стала схожа на це:

IMAGE 2025-05-24 22:54:57.jpg

я ще трохи це все підсушив та на останок прокапав холодним етанолом щоб змити домішки якщо вони залишились , холодним бо він майже не розчиняє кетамін.

що я отримав - наче чисті на вигляд кристали , але вага зменшилась на 46% :
IMAGE 2025-05-24 22:54:40.jpg1748119512722.jpeg

чи воно взагалі ще кетамін та на скільки речовина діє чи ні - зможу сказати тижні через три , так я набив собі кінський толер, який треба трохи збити перервою .

Буду вдячний якщо хтось, хто розбирається підкаже чому так зменшилась вага, та можливо, більш ефективний спосіб якщо він є, на усілякий випадок.

Сюжетна лінія другого плану - коли я заїхав до магазину хім посуду за фільтрувальним папером та колбочкою , при виході на асфальті мені трапився пакетик з білим порошком, схожий на фрекс , ніби дрібні хлопʼя , але не прям сильно . На запах схожий на сперму або як кажуть лікарі - запах свіжих каштанів . Без якогось вираженого хімічного аромату. Може це взагалі не ПАВ , але щось мені підказує що в таких пакетиках реактиви не носять.

1748119526321.jpeg

Прокапавши реактивами зрозуміліше не стало.
Зверху вниз, зліва направо - ропадопа , саймонс, моріс , зімерман.
1748119545082.jpeg
image-2025-05-24-23-25-23-jpg.98026

якщо хтось хто це загубив читає - відпишіть що там лежить)

Вкладення

• IMAGE 2025-05-24 22:54:02.jpg
    IMAGE 2025-05-24 22:54:02.jpg
    106.9 КБ · Перегляди: 12
Останнє редагування:
Шо за хуйня друже, я не можу переглянути картинки, бо прав нема

Шо за хуйня друже, я не можу переглянути картинки, бо прав нема
я поправив, копіпастив просто текст з картинками з іншої теми
Повідомлення об'єднано автоматично:

ойй. пару козульок увидел уже прям лабораторию разложил. на куб воды с крана весь чикет замешал и кайфуешь !
з калюжі )

Это похоже на такой кет который к носу прилипает и не расстворяется... Дрочь какая то... Из польского ветокетама после выпаривания оставалось 90-100- мг/мл заявленно 100. Тахоть чистый ветокетам в нос заливай или в булку коли...
так блять тут после повторного расстворения остался хуй да нихуя... А стоит блять как крыло самолета

Это похоже на такой кет который к носу прилипает и не расстворяется... Дрочь какая то... Из польского ветокетама после выпаривания оставалось 90-100- мг/мл заявленно 100. Тахоть чистый ветокетам в нос заливай или в булку коли...
так блять тут после повторного расстворения остался хуй да нихуя... А стоит блять как крыло самолета
а як польський по ефектам , ти пробував ? я бачив у продажі , там на перерахунок $70 за грам виходить
1 флакон - 350$ , 100mg/ml (50ml)

До речі щодо до розчинення, я після того як ВМ спробував не хочу більше , він в ампулі розчиняється не дуже швидко і не весь повністю, а через слизову здається половина якщо всмокчеться - то ок буде.

Останнє редагування:
  • Вподобайка
Реакції: 300
Самый лучший- индийский с зелёной этикеткой!

Наркотики должны быть грязные
Аватарка топ
як польський по ефектам , ти пробував
Да, даже сам выпаривал. По эффектам как будто бы как так же как и у всех у кого мелкий S кристал продаётся.

Я хз что по цене.в берлине в ветклинике он явно дешевле стоил...
Повідомлення об'єднано автоматично:

Самый лучший- индийский с зелёной этикеткой!
Хочу хочу хочу. Дяй дядя

Буду вдячний якщо хтось, хто розбирається підкаже чому так зменшилась вага, та можливо, більш ефективний спосіб якщо він є, на усілякий випадок.
фильтр взвешивал до и после чтоб понять сколько гавна там осталось?

попробуй безводный ацетон или эфир

Останнє редагування:
  • Вподобайка
Реакції: Elias

Elias

Балів: 10
Назад
Зверху Знизу