Як анонімно зареєструватис в Тік ток чи Гугл через тор?

Мені потрібна інформаційна платформа для мого проєкту. Я вирішив зареєструватися в Тік Ток. Звичайно через Тор це не так просто зробити. Я встановлював різні ВПН, використовував постійні і тимчасові пошти. Також СМС ресивери. Але це все не дало результату.

Можливо хтось стикався з цим? Звичайно з платним СМС ресивером чи платним проксі це зробити можливо, але я не маю можливості придбати це.
Толян достал баян

Мені потрібна інформаційна платформа для мого проєкту. Я вирішив зареєструватися в Тік Ток. Звичайно через Тор це не так просто зробити. Я встановлював різні ВПН, використовував постійні і тимчасові пошти. Також СМС ресивери. Але це все не дало результату.

Можливо хтось стикався з цим? Звичайно з платним СМС ресивером чи платним проксі це зробити можливо, але я не маю можливості придбати це.
Ну вот серьёзно, зачем тебе это?
Единственный вопрос, который меня интересует, эта платформа сама по себе корявая и вместе с даунутыми модерами, которые удалят твой эмодзи клоуна в комментариях к одному из просмотренных видео :)

ору с ТС) платить ни за что не хочет, но анонимность надо

Тор не вітає використання JavaScript через налаштування безпеки. З увімкненим ДжаваСкріпт про анонімність можна забути. Але більшість сучасних сайтів, особливо соціальні медіа не функціональні без скриптів. Тому просто ти побачиш віконце, шо сайт неможливо відобразити. Пробуй інші варіанти реєстрації, вайфай у сусідів зламай чи тому подібне
Повідомлення об'єднано автоматично:

начитався форумів з анонімізації і думає, шо тор врятує від мусорів і всякої там педерастії
Звичайно що Тор не врятує, але хоч для якось мінімальної конфіденційності варто використовувати. Дякую за альтернативні варіанти. Хоча варіанти через інші Вай Фай, не забезпечує анонімізацію MAC адреса

Якими засобами ти користуєшся щоб досягти анонімності?
Базовими, мені поки що їх вистачає. Tails, Tor, Tor bridge, SandVPN

Останнє редагування:
Звичайно що Тор не врятує, але хоч для якось мінімальної конфіденційності варто використовувати. Дякую за альтернативні варіанти. Хоча варіанти через інші Вай Фай, не забезпечує анонімізацію MAC адреса

Шоб забезпечити добру анонімність, необхідно мати окремий комп'ютер чи окремий телефон, які ніяк не пересікаються з твоїми робочими/домашніми. Якщо ти будеш періодично використовувати свій домашній ноутбук для анонімної роботи, то одного разу випадково відімкнеться ВПН, або ти забудеш його увімкнути і цієї миті буде достатньо, шоб вся робота з анонімізації пішла коту під хвіст

Шоб забезпечити добру анонімність, необхідно мати окремий комп'ютер чи окремий телефон, які ніяк не пересікаються з твоїми робочими/домашніми. Якщо ти будеш періодично використовувати свій домашній ноутбук для анонімної роботи, то одного разу випадково відімкнеться ВПН, або ти забудеш його увімкнути і цієї миті буде достатньо, шоб вся робота з анонімізації пішла коту під хвіст
Я це використовую з самого початку. Tails, повністю блокує з'єднання які не проходять через Тор. І вбудована підміна mac-адресу з самого початку користування по дефолту.

Безумовно мої методи премітивні, але я вивчаю певні теми. Які дадуть мені більші знання та можливосьті в цій тематиці.
Я початківець, і можливо моє питання дивне для продвинутих користувачів. Але потрібно з чогось починати.

В Tails рандомизация MAC-адреса идёт по дефолту, да и на Windows его самостоятельно можно менять постоянно.

И какой мост Tor и VPN?! ) Это только расширяет область атаки. VPN на роутере + Tails - отпимальное решение.

Я це використовую з самого початку. Tails, повністю блокує з'єднання які не проходять через Тор. І вбудована підміна mac-адресу з самого початку користування по дефолту.

Безумовно мої методи премітивні, але я вивчаю певні теми. Які дадуть мені більші знання та можливосьті в цій тематиці.
Я початківець, і можливо моє питання дивне для продвинутих користувачів. Але потрібно з чогось починати.

Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

Ви праві були, проксі і акаунт не так багато коштує. І це накращий варінт. І нарахунок моєї анонімності теж...
Вибачте за не компетентність...

Назад
Зверху Знизу