• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ

• Маркетплейс в Telegram:🚪DOORS

Інсайдери обіцяють ремейк культової рольової гри

Dalaske

Сектант
Повідомлення
74
Репутація
57
Вподобайки
71
Бали
133
1743806740306.jpeg
Мережею продовжують гуляти чутки про очікуваний
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
. Відразу кілька джерел
, що вихід ремейка заплановано на цей місяць.

Також користувачі
, що Bethesda раптово видалила всі старі трейлери "Облівіону" в Steam, залишивши лише скріншоти. Сама гра вийшла 2006 року і навряд чи в компанії знайдеться якийсь новий трейлер, який вона вирішила раптом раптово додати.

Хоча оновлена версія Oblivion ще не була офіційно анонсована, ми знаємо, що вона знаходиться в розробці в тому чи іншому вигляді. Відомо, що гру роблять на рушії Unreal Engine 5, а основні механіки оригіналу перероблять.

Серед систем гри, які отримають серйозні зміни, згадуються стаміна, скритність, блокування ударів, стрільба з лука та реакція на влучання. Так, нова система блоку буде натхненна Souls-like іграми, а механіка скритності була перероблена під більш зручні для гравця умови.

Примітно, що в розробці також перебуває неофіційний ремейк Oblivion на рушії The Elder Scrolls 5: Skyrim. Його обіцяють випустити до кінця 2025 року.

Ніколи не грав(

Мабуть не потрібно воно тобі, мене перехоплює нереальні ємоціі коли роблять таку карту та локації природні. Та і я ігроман, сам по собі.

Від себе додам, я ніколи такого не бачив і мабуть не побачу більше, бо не заслуговую на це як 50-70% нашої планети

Заебут эти ремейки, нихуя нового придумать не могут

Заебут эти ремейки, нихуя нового придумать не могут
2016 год запомнил последним запомнил, где были игры, дальше дрочь.
Согласен, в теории да, но очень много разрабов уходит по разным причинам, или кризис в житухе..

граю у ігри іншого жанру

Полноценный ремейк или как всегда ремастер

Сорян, бот хоть что-то может, ты просто npc.
Полноценный ремейк или как всегда ремастер
Ремастер я думаю.
Ну говноеды все равно будут бабки отдавать, что печально конечно.
В доту 2 до сих пор продолжают играть..

В любом случае ничего сверхъественного не жду.
Повідомлення об'єднано автоматично:

Ну это вся дрочь от call of duty пошла, они первые начали этими ремастерами страдать, вместо норм игру делать

Беседка ещё должна суайрим перервыпустить по традиции

Назад
Зверху Знизу