• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

Інсайдери обіцяють ремейк культової рольової гри

Dalaske

У меня не покупать!
Повідомлення
17
Репутація
30
Вподобайки
19
Бали
13
1743806740306.jpeg
Мережею продовжують гуляти чутки про очікуваний
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
. Відразу кілька джерел
, що вихід ремейка заплановано на цей місяць.

Також користувачі
, що Bethesda раптово видалила всі старі трейлери "Облівіону" в Steam, залишивши лише скріншоти. Сама гра вийшла 2006 року і навряд чи в компанії знайдеться якийсь новий трейлер, який вона вирішила раптом раптово додати.

Хоча оновлена версія Oblivion ще не була офіційно анонсована, ми знаємо, що вона знаходиться в розробці в тому чи іншому вигляді. Відомо, що гру роблять на рушії Unreal Engine 5, а основні механіки оригіналу перероблять.

Серед систем гри, які отримають серйозні зміни, згадуються стаміна, скритність, блокування ударів, стрільба з лука та реакція на влучання. Так, нова система блоку буде натхненна Souls-like іграми, а механіка скритності була перероблена під більш зручні для гравця умови.

Примітно, що в розробці також перебуває неофіційний ремейк Oblivion на рушії The Elder Scrolls 5: Skyrim. Його обіцяють випустити до кінця 2025 року.

Мабуть не потрібно воно тобі, мене перехоплює нереальні ємоціі коли роблять таку карту та локації природні. Та і я ігроман, сам по собі.

Від себе додам, я ніколи такого не бачив і мабуть не побачу більше, бо не заслуговую на це як 50-70% нашої планети

Заебут эти ремейки, нихуя нового придумать не могут

Заебут эти ремейки, нихуя нового придумать не могут
2016 год запомнил последним запомнил, где были игры, дальше дрочь.
Согласен, в теории да, но очень много разрабов уходит по разным причинам, или кризис в житухе..

граю у ігри іншого жанру

Полноценный ремейк или как всегда ремастер

Назад
Зверху Знизу