Индор Шишки Гидропоника Стелс Отправки НП

Взяв собі кілька днів тому АК-47 5г. та EР2 5г.
Відправка наступного дня вранці після оплати була. Доставка лиш мусорською поштою й оплата лиш USDT. Може для когось важливо.

Стелс.​

Не вийде дістати товар поза домом. Ну або треба з собою вологі серветки щоб витерти руки від бруду першого шару.
Все інше ідеально. Товар в зіп пакеті -> металізований вакуум -> стрейч плівка -> ну й сам стелс.
З таким пакуванням можна не хвилюватись, що їде мусорською поштою. Але звичайно будьте пильними при отримані.

Спілкування​

Спілкування лампове. Дружня домашня атмосфера.
Я не поспішав (відразу грошей не мав), тож переписувались кілька днів. Розпитував про все й мені люб'язно відповідали.

Товар​

Для мене товар 10/10 бо мені гловне це запах й ефект, а не зовнішний вигляд. Хто полюбляє тримати цілі непресовані шш, то можете скинути бал)
ШШ липкі, що мені дуже подобається. Запах дуже потужний в обох сортів. Звичайно експерти внюхають там нотки всяких фруктів, але для мене домінує класичний запах канабісу if you know what i mean.
Якщо все ж таки принюхатись, то в ЕР2 можна вловити запах цитрусів.
Так, як мав павзу у вживанні, то мабуть занизився толер й мене обидва сорти просто вбили в хламіну (два різні вечори вживав). Навіть не можу описати різницю приходів, хоча вони мають бути різними так, як один сорт сативний, а інший індіка.

Заключення​

Це був би ідельний магазин якби не мінус з оплатою посилки при отримані. Навіть якщо ви до цього зробили все анонімно, то в момент отримання вам все ж доведеться оплатити посилку й засвітити свою карту.
Бажано було б все таки мати ще й доставку meest на вимогу покупця. Так, meest часто туплять й довше їде, але ж можна оплатити готівкою через термінал. Я б додав таку опцію на вимогу покупця.
Все інше бомба. Гадаю, що за таку ціну такого гарного товару ви більше не знайдете.

Так на пошті не обов’язково картою платити.
можна готівкою)))

Всім дякуємо за відгуки і за те , що ви з нами!
Наразі шш закінчились, будемо в 10-их числах грудня!
Очікуємо Northern Light Blue Delicious seeds, Cheming Bride Green house seeds, Lemon orange Green House Seeds, Eleven roses Delicious seeds
123.jpg

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу