ramaha0420
Сектант
Так на пошті не обов’язково картою платити.Взяв собі кілька днів тому АК-47 5г. та EР2 5г.
Відправка наступного дня вранці після оплати була. Доставка лиш мусорською поштою й оплата лиш USDT. Може для когось важливо.
Стелс.
Не вийде дістати товар поза домом. Ну або треба з собою вологі серветки щоб витерти руки від бруду першого шару.
Все інше ідеально. Товар в зіп пакеті -> металізований вакуум -> стрейч плівка -> ну й сам стелс.
З таким пакуванням можна не хвилюватись, що їде мусорською поштою. Але звичайно будьте пильними при отримані.
Спілкування
Спілкування лампове. Дружня домашня атмосфера.
Я не поспішав (відразу грошей не мав), тож переписувались кілька днів. Розпитував про все й мені люб'язно відповідали.
Товар
Для мене товар 10/10 бо мені гловне це запах й ефект, а не зовнішний вигляд. Хто полюбляє тримати цілі непресовані шш, то можете скинути бал)
ШШ липкі, що мені дуже подобається. Запах дуже потужний в обох сортів. Звичайно експерти внюхають там нотки всяких фруктів, але для мене домінує класичний запах канабісу if you know what i mean.
Якщо все ж таки принюхатись, то в ЕР2 можна вловити запах цитрусів.
Так, як мав павзу у вживанні, то мабуть занизився толер й мене обидва сорти просто вбили в хламіну (два різні вечори вживав). Навіть не можу описати різницю приходів, хоча вони мають бути різними так, як один сорт сативний, а інший індіка.
Заключення
Це був би ідельний магазин якби не мінус з оплатою посилки при отримані. Навіть якщо ви до цього зробили все анонімно, то в момент отримання вам все ж доведеться оплатити посилку й засвітити свою карту.
Бажано було б все таки мати ще й доставку meest на вимогу покупця. Так, meest часто туплять й довше їде, але ж можна оплатити готівкою через термінал. Я б додав таку опцію на вимогу покупця.
Все інше бомба. Гадаю, що за таку ціну такого гарного товару ви більше не знайдете.
можна готівкою)))