• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ

індичний🦬гашиш🦬від @silence

PentaGramma

Гуру
Повідомлення
7 839
Репутація
9 117
Вподобайки
14 295
Бали
3 280
Магазин: https://labrc.name/forums/silence-v...nepr-klady-bystrye-otpravki-v-den-oplaty.283/

Продавець: silence

Товар: гашиш з індикодомінантних сортів

Тесter: m/68/170
Досвід: достатній

Толеррантність: середня
Кростолер: мет 5 днів до

Спосіб вживання: водний
Дозування: ~90 mg

Трекснакура:

Всім хай сектанти. На минулому тижні узрів нову темку з тестами Гашиша під Тріп репорти. Ця можливість мене неабияк зацікавила тому вирішив залишити заявку на участь у тестуванні. Через деякий час був радий побачити що мою кандидатуру обрали з поміж інших представників дякую селлеру за довіру.

Вже через пару днів хаш був у мене на руках. Стелс як і минулого разу виявився надійним та корисним в господарстві. Упаковано грамотно завакуумовано в пом,ятому ziplock зі стафом всередині. Гашиш невеликими світло коричневими шматочками. Схоже на пресований кіф. Запах неймовірно виразний такий якийсь солодкуватий ароматно випічкою пахне шоколадом темним. А ще сухофруктами, корицею травами лікарськими..різноманітно тому важко всі деталі описати дуже багатогранний барвистий аромат. Спробував нагріти та зліпити плюху але не выйшло все розсипається в пісочок тому вирішив дунути старим добрим мокряком. Фотки нажаль видалив бо в пайкі трохи був на вихідних але ззовні все збігалося як у продавця на фотках.

Прокур:

🕰️00:00🕰️ Роблю м,якеньку подушечку з слабого ганжубасу та легенько кидаю в ковпака трохи пайку гашишну. Підпалюю цю двіжушку полум'ям запальнички та ледь ледь повільно витягую все за один підхід не залишаючи вторяків. Густини диму невидно та як бульбик вже закапчений як рілі ніга. Масляниста важка хмара білого диму проривається в легені наповнюючи їх потужним джерелом канабіноїдної енергії. Роблю так три козацькі банки без неприємного першінння в горлі чи грудях.

🕰️00:07🕰️ Відчуваю прискорення серцебиття в очі пиздуває тиск, з'являється легка дезорієнтація в просторі. Картинка чуть змазалась а думки стали більш сплутаними. Різко нагребло такий собі міні канна приходік вийшов. Лайк за моцний вход.

🕰️00:10🕰️ Вже плавненько там піднахлабучує прищурило очі спокійно та чудово закисаю в вечірньому ліску неподалік. Шоколадно кавовий привкус залишає по собі цей гарік. Розслаблення по тілу приємний розлом м,язи як наче після бані стали викручено легкими.

🕰️00:20🕰️ Після викуреної цигарки дебеляче висушило все нутро а сухарь закріпився ще надовго. Все в кайф щебетання пташок та атмосфера навкруги наповнилася загадковою казковістю. Неспішно прогулююся милуючись зелено жовтими килимами з соковитих весінніх первоцвітів.

🕰️00:40🕰️ Зовсім трохи пройшовсь а вже ноги налилися тяжбою сильно застоунило по організму. По дорозі додому швиденько забіг в магаз трохи затаритись купити нарешті водички збити цей надокучливий сухарідзе. Всередині заглянув на свої червоні очі які явно виглядали продутими протягом. З пакетом в руках ще тяжче пішлося добре що йти недалеко туди сюди приволочився до хати...

🕰️00:55 - 02:30🕰️ Лісова хапка як годиться нагуляла лютий апетит тому я нашвидкоруч розігрів рису з м'ясом та нашаткував зелений салатік. Смачно повечерявши мене дуже якісно прибило на диван під парочку документальних відосів. Повний спокій та розслаблення. На далі вже повіки злипалися докучі і я вирубився в міцний довготривалий сон.

🖍️Висновки:🖍️ сильний смачний по всім параметрам продукт довготривалої дії з доволі тупняковими пост ефектами. Тривалий підйом зранку ще на повільному хвилин сорок поки чохли на місце позбираються) Чогось сативгого в прулі не виявлено взагалі пюре індички чистякове. Курив його й під пиво з другом в якого немає толеру його ушатало особливо міцно аж на першу годинку випав з реальності. Мене також менша доза поправила ой як кольорово на алко на природі. Дякую за увагу. Be high🇨🇬

Бля на меня бы так трава действовала. Гуд трип, найс на украинском расписываешь.

Подібне не курю, але тріп мені сподобався!) особливо оформлення зелених годинників ))
загалом добре описав👍
Та я вообще на траву трипы не читаю, но у пентаграммы грех не прочитать)

Хороший трип. Только не знаю, как ты не ощутил ничего сативного. Мне большую часть трипа жутко хотелось что-то поделать, пусть даже сидя на месте за пк, если совсем лень было двигаться.

Всім велике дякую за позитивні коментарі та лайкоси)
90 не багатувато за раз?
Хороший трип. Только не знаю, как ты не ощутил ничего сативного. Мне большую часть трипа жутко хотелось что-то поделать, пусть даже сидя на месте за пк, если совсем лень было двигаться.
Нє самий раз було прям та як треба навалило) Можливо на менших дозуваннях він працює більш сативно або не виключаю що це індивідуальні особливості організму точно не знаю. Спробую сьогодні покурити 50 без пивного кросу.

Всім велике дякую за позитивні коментарі та лайкоси)

Нє самий раз було прям та як треба навалило) Можливо на менших дозуваннях він працює більш сативно або не виключаю що це індивідуальні особливості організму точно не знаю. Спробую сьогодні покурити 50 без пивного кросу.
Вообще да, меня по накурке, особенно на старте, часто пробивает на активность. Но есть один нюанс - от сильных индичных сортов мне хочется уединиться и не контактировать с обществом, и уж точно не хоботиться по дому, я скорее залипну в чтение или игру. После реально жесткой индики мне порой морально сложно выйти в магазин или ответить на звонок. А здесь было все иначе, я отлично взаимодействовал с людьми и нормально общался, не уходил в себя. И при этом ощущал очень жесткий накур.
Недавно тестировал другой индичный гаш, под ним мне было непросто даже сходить на почту, я полдня не хотел брать трубку...

Вообще да, меня по накурке, особенно на старте, часто пробивает на активность. Но есть один нюанс - от сильных индичных сортов мне хочется уединиться и не контактировать с обществом, и уж точно не хоботиться по дому, я скорее залипну в чтение или игру. После реально жесткой индики мне порой морально сложно выйти в магазин или ответить на звонок. А здесь было все иначе, я отлично взаимодействовал с людьми и нормально общался, не уходил в себя. И при этом ощущал очень жесткий накур.
Недавно тестировал другой индичный гаш, под ним мне было непросто даже сходить на почту, я полдня не хотел брать трубку...
Бля такие странные эффекты от этой вашей травы

Бля такие странные эффекты от этой вашей травы
Есть такое. Даже взять вчерашнюю ситуацию - заряжали вечером с другом Лемон хейз, 2 раза дунули. После первой хапки был мощный разгон, после 2-й друг через 20мин отрубился, а я не мог спать еще 2 часа, как ни старался, хотя уже было поздно. Видимо многое зависит от индивидуальных особенностей.

Назад
Зверху Знизу