• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

*[Imperial_Lab]*ПОКУПАЕМ ВАШИ ПОДПИСИ!

Бро не понимаю що за прикол якщо тупому не сложно пояснити я вопше за любий двіж плюс моріарті це респект:3 сам з алкашки збився ну і дихальні практики туди сюди тіпа кручуся..відосіки топчик
Повідомлення об'єднано автоматично:

Тіпа чо надо силку в профілі ілі тег дати на скільки часу за пакетік амфи або якісне шишло для канна рецептів плюс тріп репорт від постачальника стафу заєбашу там з жувальними цукерками з тгк чи тіпа шото такое занехуй

Люблю експериментувати з їжею та шишками і грибочками навіть з лсд тому готовий до пропозицій писати нажаль ще не можу чекаю відповід

Бро не понимаю що за прикол якщо тупому не сложно пояснити я вопше за любий двіж плюс моріарті це респект:3 сам з алкашки збився ну і дихальні практики туди сюди тіпа кручуся..відосіки топчик

Тіпа чо надо силку в профілі ілі тег дати на скільки часу за пакетік амфи або якісне шишло для канна рецептів плюс тріп репорт від постачальника стафу заєбашу там з жувальними цукерками з тгк чи тіпа шото такое занехуй

Люблю експериментувати з їжею та шишками і грибочками навіть з лсд тому готовий до пропозицій писати нажаль ще не можу чекаю відповід
full
IMPLAB.VIP 💎 ОПТ ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ 💲 ИЩЕМ ПЕРЕВОЗЧИКОВ
УСТАНАВЛИВАЙТЕ И ПИШИТЕ! СОТРУДНЕЧЕСТВО ЗАВИСИТ ОТ ПЕРЕГОВОРОВ.

То мені треба поставити логотип на задній фон профілю плюс комент будь ласка процитуйте бо я не в мію грати в шаради і шось таке абстрактне

full

IMPLAB.VIP💎ОПТ ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ💲ИЩЕМ ПЕРЕВОЗЧИКОВ

ЗАКУПАЕМ ВАШИ ПОДПИСИ!

ПРЕДЛАГАЮТЬСЯ ДВА ВАРИАНТА БАННЕРНОЙ И ССЫЛОЧНОЙ.

Приветствую!

У Вас уже готов банер для подписи? 1000х160 который? (который в посте выше не годиться, размер не корректный)

И интересно, при чем тут к Вашему шопу Мориарти с Окупантского маркетплейса MEGA? Не самый лучший выбор для лица магазина, 80% же выдят что вы спиздили персонажа а не придумыли свое.

Приветствую!

У Вас уже готов банер для подписи? 1000х160 который? (который в посте выше не годиться, размер не корректный)

И интересно, при чем тут к Вашему шопу Мориарти с Окупантского маркетплейса MEGA? Не самый лучший выбор для лица магазина, 80% же выдят что вы спиздили персонажа а не придумыли свое.
Карабас тоже тіпа мєсний блудніла))

Актуально!

full

IMPLAB.VIP💎ОПТ ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ💲ИЩЕМ ПЕРЕВОЗЧИКОВ

ЗАКУПАЕМ ВАШИ ПОДПИСИ!

ПРЕДЛАГАЮТЬСЯ ДВА ВАРИАНТА БАННЕРНОЙ И ССЫЛОЧНОЙ.

Подпись оформил. Сейчас отпишу в лс

Актуально!

Бро розкаши що зробити шо за підпис тіпа хочу бути частиною вашою просто поясніть я багато за це брати не буду домовимся по людськи просто в лс писати не можу якщо не важко напишіть мені першому

Все підпис зробив чекаю щоб ви написали бо самостійно писати не можу багато брати за місяць не буду активний постійно плюс веду блог на форумі

Ось вроді має бути

Актуально!

Привіт я поставив підпис але нажаль не можу поки створювати переписки. будь ласка напишіть мені для уточнення оплати за підпис. Дякую
Так щось не зв'язується ви зі мною. Чи варто мені зберігати ваш підпис?

Установи правельный и продолжим диалог.
Будь те ласкаві підкажіть який саме типу гіфку вона здається не відображається

Установи правельный и продолжим диалог.
Чіназез бро чекаю Вас в Лс для переговорів

Назад
Зверху Знизу