Знать бы что свет не отключать я бы в большом шафе гровилкакои мощьности брать лампы?
и какои сорт выбрать
если не прилетит то все будет окЗнать бы что свет не отключать я бы в большом шафе гровил
fallen angel♱какои мощьности брать лампы?
и какои сорт выбрать
им нужно хорошее охлождениедіоди бери
Ну да не подумав тоді тільки елтим нужно хорошее охлождение
я как то для расады испоьзовал чипы горят как спичкиНу да не подумав тоді тільки елт
Є ще osram fluora тільки там ще пускатель треба прикрутития как то для расады испоьзовал чипы горят как спички
я про те что на али продаютЄ ще osram flora тільки там ще пускатель треба прикрутити
Це ще треба зуміти посадити алюмінієвий радіатор на цю пиздюльку, наприклад нарізати метчіком різьбу в алюмінії, потім із-за текучості алюму треба буде постійно підкручувати ті з'єднання, крім того треба ще зуміти посадити той лед з радіатором так щоб радіатор не контактував з металевим корпусом сістемніка. Ну і вишенька на торті - щоб відвести 50Вт тепла від того світлодіодіка голого радіатора від дешманського 775/478 буде недостатньо, потрібен кулер.Ще я такі брав
З радіатором від проца нормально охолоджуються
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
Какой нвхуй системник, больше гемора чем выхлопа ))какои мощьности брать лампы?
и какои сорт выбрать
Дійсно, системник це мабуть найважче, все необхідне помістити в маленький корпус. Міні горщик, міні лампа, міні кущик до якого потрібно кожного дня дивитись підгинати/підрізати. Наскільки мені відомо, то оптимальним варіантом освітлення в таких проектах є борд, зі своїми плюсами по економії корисного місця всередині та своїй ефективності. В будь якому випадку джерело світла буде виділяти тепло, але ніби з цими бордами в таких проектах проблем з теплом немає, головне винести драйвер за межі системника, так як драйвер є основним джерелом тепла. Ну а погратись в бонсай прям доведеться в такому проекті.Какой нвхуй системник, больше гемора чем выхлопа ))
ЛОЛ почитай заголовок автор як раз назвав джерело світла яке НЕ виділяє тепло.В будь якому випадку джерело світла буде виділяти тепло
Взагалі не виділяє? Круто Ну якщо це вважається хорошим та ефективним варіантом, а не борд на ват 60, то нехай буде. Росту і процвітання!ЛОЛ почитай заголовок автор як раз назвав джерело світла яке НЕ виділяє тепло.
кєєєєєєк ну як можна вважати КЛЛ якогось обісраного 775 або 640 стандарту ефективними якщо є божественні т8??? Із зарубіжних 840 це топ із усіх люмінофорів конкретно по енергоефективності, але навіть дідусеві ЛБ 40 за рахунок великого розміру мають кращий вихлоп на ватт аніж будь-який КЛЛ.Ну якщо це вважається хорошим та ефективним варіантом
Я спочатку написав великий текст, а потім згадав тебе і видалив його, залишу лише. Та іди ти нахуй!кєєєєєєк ну як можна вважати КЛЛ якогось обісраного 775 або 640 стандарту ефективними якщо є божественні т8??? Із зарубіжних 840 це топ із усіх люмінофорів конкретно по енергоефективності, але навіть дідусеві ЛБ 40 за рахунок великого розміру мають кращий вихлоп на ватт аніж будь-який КЛЛ.
сістємнік це не про ефективність але взагалі-то якщо є куди заховати ЛЛ не в компактному форматі то це може бути дуже ефективним, абсолютний топ для саджанців.
Як так сталося що з чотирьох слів "абсолютний топ для саджанців" ти прочитав тільки 2 перших? Гарна світловіддача, високе значення К і пох якщо листя буде мацати джерело світла, а найголовніше банально зручна форма - про що тут думати якщо все давно відомо?Абсолютний топ люмінісцентна лампа?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.