qwecursedead
Гуру
А какие глаза под метом большие или нет ? Пожалуста дайте фото того как они виглядят
Как мдма?Большие как на излёте![]()
Да особенно вечером в комнате)Как мдма?
Та не, не настолько. До мдма очей ще там треба доїбашитись)))Большие как на излёте![]()
Багато чого ще залежить від індивідуальних особливостей організму та чистоти самого продукту))Та не, не настолько. До мдма очей ще там треба доїбашитись)))
От просто очі під мдма, це прям вершина обйобу.Багато чого ще залежить від індивідуальних особливостей організму та чистоти самого продукту))
Самі милі очі під травоюОт просто очі під мдма, це прям вершина обйобу.
Кста у дівчини на твоїй аві такий прищурчик наче прищучило парой плотних банокОт просто очі під мдма, це прям вершина обйобу.
Це з мультику барбі фея. Як на мене у неї якраз дуже наспідовані очі))Кста у дівчини на твоїй аві такий прищурчик наче прищучило парой плотних банок![]()
Можливо)) кожен баче те що хоче бачити))Це з мультику барбі фея. Як на мене у неї якраз дуже наспідовані очі))
А буде тріп репорт як барбі фея під метом чаклувала??))Це з мультику барбі фея. Як на мене у неї якраз дуже наспідовані очі))
6-8 часовИ сколько времени зрачки большие оь мета и зрачки с чем поревнять можно?
Понял)6-8 часов
Ха, та нічого цікавого, феї зарядитись пильцею і в новорічну ніч творили магію. Грали в настолку, дарували подарунки, вживали солодкий нектар в немалих кількостях і смачно їлиМожливо)) кожен баче те що хоче бачити))
Повідомлення об'єднано автоматично:
А буде тріп репорт як барбі фея під метом чаклувала??))
Давай попробуем вместе у меня дома ?А какие глаза под метом большие или нет ? Пожалуста дайте фото того как они виглядят
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.