По пошуку видає якусь хуїту з тіктоку, мабуть десь там і продають.Підкажіть де купити ось такий казирний кулон
Переглянути вкладення 50192
Возьми настоящую Ешку и повесь на капроновой ниткеПідкажіть де купити ось такий казирний кулон
в тому то й справа шо хуєту з тік токуПо пошуку видає якусь хуїту з тіктоку, мабуть десь там і продають.
Спробуй закинути фото в пошук, і покопатись.
Разве что если кулончик с тайником внутри на 1 колесоХуйня, идея прикольная безусловно, но уверен вживую он выглядит невзрачно)
да, и всегда можно туда сольки засыпатьРазве что если кулончик с тайником внутри на 1 колесо
та ти шо, ето ж дорого. хіба шо на бробу дадутьВозьми настоящую Ешку и повесь на капроновой нитке
АліПідкажіть де купити ось такий казирний кулон
спєциальная форма таблєтки 3д рісованіє штамповкіЯ бы по хардкор у с болванкой для пресформы на шее ходил ... Чтоб думали что я долбоёб ... Но я не просто долбоёб - я что то да шарю Переглянути вкладення 50207
Сольку треба зі старту в себе засипати і бажано весь чєкда, и всегда можно туда сольки засыпать
а чьо так мало?Сольку треба зі старту в себе засипати і бажано весь чєк
Для старту в самий раз)а чьо так мало?
соупотребы перегрызут горлоВозьми настоящую Ешку и повесь на капроновой нитке
та щас на тусах тебе за трасу задушать не то шо за єшкусоупотребы перегрызут горло
Как вариантсоупотребы перегрызут горло
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.