я не твій батько чи син, якщо ти мені щось писавПошел нахуй кастрюлеголовая залупа
Тоже не викупив рофлу
Да ты ебучий нарик кастрюлеголовый, иди нахуй!я не твій батько чи син, якщо ти мені щось писав
10ля а вам не похуй ну типу це ж люди причому дуже хороші люди. Навіщо їх ображати?
А можна коротко що там в відео, будь ласка ? Типу вихваляє/сраку лиже?
ти про це ?)
ти ж знаєш які срускі хороші ? якщо ні, то підкажу - тільки мертвіА можна коротко що там в відео, будь ласка ? Типу вихваляє/сраку лиже?
а я надіюсь що вона і той другий в рекламі підуть на концерт кобзона чи репбатл тєхніка в найближчий часочень надеюсь что Стонер Евлееву в пасть оттарабанил
Ну багато людей осуджує дії Путіна, тільки Тв-шники пропаганду жують як рибки черв'яків...ти ж знаєш які срускі хороші ? якщо ні, то підкажу - тільки мертві
а світити їх і прославляти тут як парашу тєхніка - затєя для недорозвинених
Повідомлення об'єднано автоматично:
а я надіюсь що вона і той другий в рекламі підуть на концерт кобзона чи репбатл тєхніка в найближчий час
вообще єта пизда с Крьіма вродети ж знаєш які срускі хороші ? якщо ні, то підкажу - тільки мертві
а світити їх і прославляти тут як парашу тєхніка - затєя для недорозвинених
Повідомлення об'єднано автоматично:
а я надіюсь що вона і той другий в рекламі підуть на концерт кобзона чи репбатл тєхніка в найближчий час
І яка нам користь з їхнього "осудження "?Ну багато людей осуджує дії Путіна, тільки Тв-шники пропаганду жують як рибки черв'яків...
А я?Да ты ебучий нарик кастрюлеголовый, иди нахуй!
не знаю для чого в корзину ти перемістив
Так его поднимали уже в торговой теме и еще где. Зачем захламлять информпространство ?) Итак вокруг море воды )не знаю для чого в корзину ти перемістив
але мені здається, що це гостровтикнуте питання в нашому суспільстві і нашій сєктокомуні, так як і правило з конституції про заборону розмов про політику було викреслене
Ты ж видел наверняка как он тут открывался) Там адекватностью и не пахнет
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.