От ти йобань кумедна, а не ЗСУКлоун это ты. Заднеприводная чепуха.
Шошо? Не чутно зрадойобаОбережно двері зачиняються, наступна станція - ПЕРЕМОГА!!!
Ну когда тебя на фронт загребут, тогда точно победим.Шошо? Не чутно зрадойоба
Алё зброя перемоги ти на на якому напрямку?Шошо? Не чутно зрадойоба
Тебе че рот перцем нафаршироватьШошо? Не чутно зрадойоба
чушка дарківська, що ти там кудахчешТебе че рот перцем нафаршировать
Шошо так багато "ну"- каєеНу когда тебя на фронт загребут, тогда точно победим.
Так что я настроен сверхоптимистично.
Шо хочешь шоб и сзади тебя нафаршировали дырка скажи где ты естьчушка дарківська, що ти там кудахчеш
Повідомлення об'єднано автоматично:
Шошо так багато "ну"- каєе
Як такого оленя сприймати всерйоз
Мамку свою нафаршируйШо хочешь шоб и сзади тебя нафаршировали дырка скажи где ты есть
Кидай свой адрес, приду к твоей маме с дарком)Мамку свою нафаршируй
Краще вдвох поїбіться і заспокой вже свої йобич, хейтерокКидай свой адрес, приду к твоей маме с дарком)
Сучка, я жду твой номер, или в лс геолокациюКраще вдвох поїбіться і заспокой вже свої йобич, хейтерок
а я всерьёз не воспринимаю людей которые используют слово "русня" и другие штампы пропаганды любой из сторон конфликтачушка дарківська, що ти там кудахчеш
Повідомлення об'єднано автоматично:
Шошо так багато "ну"- каєе
Як такого оленя сприймати всерйоз
Бля, зникни зі своїми недолугими спробами доїбатись)) бери приклад з свого улюбленого.Сучка, я жду твой номер, или в лс геолокацию
Жду в лс номер, дырка нафаршированная)Бля, зникни зі своїми недолугими спробами доїбатись)) бери приклад з свого улюбленого.
Теж хотів мене знайти але знайшли його.
Прикол, еге?)
Скоріш тобі хуй в сраку влетить. Чекай його краще, клоун.Жду в лс номер, дырка нафаршированная)
докажи что твой номер этоСкоріш тобі хуй в сраку влетить. Чекай його краще, клоун.
Ладно, додік. Бачу не заспокоїшся.
Спробуй набрати сюди
+380 93 920 936 (останню вгадуй сам, хулі тобі все на блюдічке, лінівий клоун)
Лол, нахуй ти мені потрібна аби тобі ще щось доводити, додя ти моя наївнадокажи что твой номер это
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.