Гашик від Gandja.ua

newfag

Сектант
Повідомлення
176
Вподобайки
324
Репутація
469
Бали
314
Проштурмувавши позиції по смачним цінам на шишки натрапив на класнючий магаз Gandja:ua і вирішив взяти гаша оскільки толер після перерви виріс на сортових шишках а убиваться треба економно

Тестер : 20+/190/80
Толер : недавно вернувся до тгк, але толер лишився старий, крепкий, останній прийом 4 суток до цього
Лінк на гілку :

Посилка приїхала і я розпакував але те що я там побачив🥰 народ, на притоні аж шишка встала
camphoto_684387517.jpeg
тут 17г гаша, хвате на дохуя і трошки
прийнявся різать напаси не відходячи від каси
органолептика в нього просто пушечна, запах індичний як треба і пресований дуже сильно, ржавим лезом канцелярським не брався, прийшлось як пластид ламати🙃
camphoto_342241519.jpeg
такої кецки вистачило убитись на 2 напаса з табаком🙂
курив воднягой і тримав довго, бо вже дуже він виявився солоденьким порівняно з банками шишла сортового.

Про ефект довго казати не буду, бо накурякало славно і прибило прям біля апарату.
Розмови стали плавнішими і цікавішими, а приколи травились краще😉
покурили з кентом, в нього толер дай боже але і його нехіло навалило, каже гаш сочний і гарної якості.
надубасились сативи і пішли по попуски, зайшли в фору і нас ше останні напаси догоняли, взяли хавчика і стоїм на касі не палимся (улибаємся і машем) кароче зрелище для шарящих тіпов угарне)
держить гашик довго, години 3 повного розслабону і робити можна справи паралельно у гарному настрої і без сильного стоуна коли тебе валить прилипнути до дивану😶‍🌫️
Загальна оцінка стафа - дуже сподобався, буду співпрацювати ще з даним магазином чого і всім бажаю!

Товар : 10/10 + вес за репорт, подгон нехілий (1.5г), ціну виділю окремо, а це 180 деревʼяних за 1г гаша на секунду
Підтримка : 10/10, працювати одне задоволення
Стелс : 9/10 конверт але багато завернуто тож не факт шо догадаються спиздить)
Загалом : 9.8/10 ціна і товар просто пушка в своїй категорії

норм тріп

Назад
Зверху Знизу