Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Блин хороший вопрос, конкретно этот гаш не прям разьеб, пойми меня правильно он не слабый! Ну и цена у него простите меня.. однозначно я бы брал этот ручник, а не бошки. как то так
Блин хороший вопрос, конкретно этот гаш не прям разьеб, пойми меня правильно он не слабый! Ну и цена у него простите меня.. однозначно я бы брал этот ручник, а не бошки. как то так
Бля, я просто гаш курил ток раз в жизни, и то по незнанке как шишку выпаливал в напере в бонге)
По эффекту то же и получал, но так смотрю многим вкатывает поболее, мб я не выкупил чтото
Бля, я просто гаш курил ток раз в жизни, и то по незнанке как шишку выпаливал в напере в бонге)
По эффекту то же и получал, но так смотрю многим вкатывает поболее, мб я не выкупил чтот
Козявками мелкими через Водник курю, как бутер с верху и с низу табак. Не намного сильнее каких нибудь дорогих/мощных шишек. Выше среднего, рекомендую попробовать
Сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.