• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

Гарячий салат з того що є вдома. Для пацанів.

Complimentare

Посвященный
Повідомлення
1 546
Репутація
950
Вподобайки
1 551
Бали
954

Мої вітання
Сектанти!

Сьогодні мав приготування швидкого теплого салату з бальзамічним оцитом з юшкою з рибкою та картопелькою.

Беремо спочатку все що є в холодильнику з овочів.

У мене це -
Капуста молода
Помідор
Огірок
Перець
Селера

Далі для смаку я використав:

Бальзамічний оцет
Перець чорний
Юшку з лососевої голови
І власне шматки м'яса та язика з голови лосося.
-Готувала юшку мама, вийшло неймовірно!!💓

Також використав печену картошечку у мундирах, за це теж вдячний мамі:3

Приготування:

Для початку дрібно, гострим ножем, або шинковкою нарізаємо всі овочі. Цього разу я вирішив все нарізати соломкою бо використовував також капусту.
Помідори нарізати слайсами при термічній обробці вони стануть кашею.
1000000290.jpg

Поки я нарізав овочі. Розігрівав пательню. Додав перець олію добряче грамів 30-50 і бальзамічний оцет. Бальзамічний оцет краще додавати в кінці, але я трішки випарував просто для смаку а не кислотності. Робіть як вам буде краще 1000000292.jpg

У розігріту пательню додаємо овочі підсмажуємо до скоринки і заливаємо юшку з рибкою. Томимо під кришкою чи відкрито до випаровування юшки десь хвилин 5-7 в кінці посипаємо зирою грам достатньо.1000000293.jpg
Після додаємо картошечку в мундирах і подаємо з кухлею пива, у мене світле, здається німецька/чешське, дешеве.
1000000294.jpg

Смачного, готуйте смачно з любов'ю та щоб було корисно! — Користуйтеся!

Останнє редагування:
одобряю і підтримую. холостяцькі рецепти це вещь

Может оно и вкусно но выглядит как какое-то стрёмное хрючево.

Гарний салатік 🥳

Может оно и вкусно но выглядит как какое-то стрёмное хрючево.
Ну рибка була лишня. Так це зовні не красиво але гарячі салати ну це типу овочі котрі втрачають форму та переходять до стану п'юре. Ну типу имхо. Власне кажучи страва не потрібна бути естетично привабливою щоб бути корисною головне температури та час сушіння овочів або томлення. Все інше ресторанні та естетичні смаки на якість продукту вони не впливають
Повідомлення об'єднано автоматично:

Тей я власне запозичив тємку. Більше не буду. Власником пацанського хавчіку є Кешкатура. Хто знає вітаю ви в тємі

Мої вітання
Сектанти!

Сьогодні мав приготування швидкого теплого салату з бальзамічним оцитом з юшкою з рибкою та картопелькою.

Беремо спочатку все що є в холодильнику з овочів.

У мене це -
Капуста молода
Помідор
Огірок
Перець
Селера

Далі для смаку я використав:

Бальзамічний оцет
Перець чорний
Юшку з лососевої голови
І власне шматки м'яса та язика з голови лосося.
-Готувала юшку мама, вийшло неймовірно!!💓

Також використав печену картошечку у мундирах, за це теж вдячний мамі:3

Приготування:

Для початку дрібно, гострим ножем, або шинковкою нарізаємо всі овочі. Цього разу я вирішив все нарізати соломкою бо використовував також капусту.
Помідори нарізати слайсами при термічній обробці вони стануть кашею.
Переглянути вкладення 88390

Поки я нарізав овочі. Розігрівав пательню. Додав перець олію добряче грамів 30-50 і бальзамічний оцет. Бальзамічний оцет краще додавати в кінці, але я трішки випарував просто для смаку а не кислотності. Робіть як вам буде краще Переглянути вкладення 88389

У розігріту пательню додаємо овочі підсмажуємо до скоринки і заливаємо юшку з рибкою. Томимо під кришкою чи відкрито до випаровування юшки десь хвилин 5-7 в кінці посипаємо зирою грам достатньо.Переглянути вкладення 88387
Після додаємо картошечку в мундирах і подаємо з кухлею пива, у мене світле, здається німецька/чешське, дешеве.
Переглянути вкладення 88388

Смачного, готуйте смачно з любов'ю та щоб було корисно! — Користуйтеся!

👍🐅

Автор геній!
Думаю, що оцтом не намаж, це буде шедевр)

Купляв нещодавно на базарі квашену капусту политу оцтом, посипану перчиком, спеціями та морквою, бляха, якій це райський салат був. Треба самому замутити якось.
Повідомлення об'єднано автоматично:

Під вареники з картоплею, це 6те небо)

Назад
Зверху Знизу