Нема броВідправки в інші міста є?
Нема броВідправки в інші міста є?
Раніше в боті були +- локації, було зручніше, але він страшно тупив)Поповнили нові райони - Березняки, Бориспільська, Бортничі та інші
Також є нові сорта.
Бот @myganjahccbot
Оператор: ganjah.cc
В смысле? Вчера покупал, 449 на картуКомиссии конские, написано грамм 380, а на карту выходит 520, скурвился шоп
Ето такие цены из за поднятия вийскового сбора видимо)Комиссии конские, написано грамм 380, а на карту выходит 520, скурвился шоп
Так зайди посмотри если не безрукийВ смысле? Вчера покупал, 449 на карту
Там різні ціни в них, альо, я писав десь вище про це)Так зайди посмотри если не безрукий
Чьо на лєвом бєрєгу ескобар 380 а в інших місцях 437?
Та взалежності від обмєнніка 449 і 451 показало, перевод карту оплатаТак зайди посмотри если не безрукий
Это походу ты безглазый, а не я безрукий.Так зайди посмотри если не безрукий
Я понял прикол)Так зайди посмотри если не безрукий
Может просветите почему комиссия разная за один и тот же метод оплаты в разных ботах?Стараємось
Тому що у двох ботах різні ціни. Адреси в боті з алгоритмом видачі "спочатку свіжі" коштують дорожче.Может просветите почему комиссия разная за один и тот же метод оплаты в разных ботах?
Нихрена подобного. И там и там указана цена в 380грн. А вот на этапе оплаты через одну и ту же платежку цена отличается.Тому що у двох ботах різні ціни. Адреси в боті з алгоритмом видачі "спочатку свіжі" коштують дорожче.
В боті @Freshganjah_bot націнка 15%. Це факт, а не питання віри.Нихрена подобного. И там и там указана цена в 380грн. А вот на этапе оплаты через одну и ту же платежку цена отличается.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.