Тріпчик на Говерлу https://labrc.name/threads/goverla-ot-ganzhi.18580/
Оператор ganjah.cc
9. Указание контактов для приобретения (контакты ботов/сайтов автопродаж/операторов/админов) через ботов, визитные сайты или же через уточнение у оператора (к примеру контакта бота/сайта автопродаж)
Штраф: 100 $ и моментальная выдача статуса "мутного" до оплаты штрафа и добавления отсутствующих контактов на форуме в первом посте рабочей темы или в теме с контактами
Вот вроде и исправили нарушение, но все равно бред пишите. Единственные актуальные контакту могут быть только в вашей шапке, ну точно не на ресурсе где вы сами можете менять редирект. Это напрочь лишает смысла правила про контакты и возможность Администрации контролировать что и когда менялось.Оператор @Ganjah01
Актуальні контакти оператора редіректом за посиланням ganjah.cc
9. Указание контактов для приобретения (контакты ботов/сайтов автопродаж/операторов/админов) через ботов, визитные сайты или же через уточнение у оператора (к примеру контакта бота/сайта автопродаж)
Штраф: 100 $ и моментальная выдача статуса "мутного" до оплаты штрафа и добавления отсутствующих контактов на форуме в первом посте рабочей темы или в теме с контактами
Ти сам розумієш,чого хочеш? Бо я ні. Напиши, коли тебе попустить що ти там вживаєш.Вот вроде и исправили нарушение, но все равно бред пишите. Единственные актуальные контакту могут быть только в вашей шапке, ну точно не на ресурсе где вы сами можете менять редирект. Это напрочь лишает смысла правила про контакты и возможность Администрации контролировать что и когда менялось.
Шпинат Dylan Admin
Вот где в правилах хоть слово про актуальные контакты на собственном ресурсе, тем более что редирект сам же продавец и прописывает. Это какая-то насмешка над правилами что-ли..
Ти мене з собою не рівняй. Я вживаю лише шишки. А судячи з того як ти хамувато спілкуєшся з людьми, і тільки після слів Адміна збавляєш гонор-проблеми з цим явно не у мене.Ти сам розумієш,чого хочеш? Бо я ні. Напиши, коли тебе попустить що ти там вживаєш.
Якщо в моїй шапці неактуальні контакти, дай знати, виправлю.
Не мають сенсу. Пояснюю чому. Єдиним актуальним контактом вважається той що в першому пості данної теми, в форматіАктуальні контакти оператора редіректом за посиланням ganjah.cc
У разі його втрати/угону неважливо-він продовжить вважатися офійним, скільки б ти не міняв контакти за поссиланнями своїми. І тільки після заміни контакту саме на форумі, буде вважатися що контакт змінено. Тобто якщо когось наїбуть до зміни контакту на форумі-винен будеш ти, нааіть якщо за своїми поссиланнями вже змінеш редірект. Розумієш це? Тому я писав що те що ти пишеш не має сенсу) Бо за правилами єдині актуальні контакти на форумі, а не на підконтрольних тобі ресурсах)Оператор @Ganjah01
Класичний ботБудь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
ДорожчийБудь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
ЧатБудь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
Так, я відповідальний за те, що отримає клієнт за моїми контактами. Це природньо. В магазина є пристойний депозит, тому я взагалі не розумію про що тут може бути розмова.У разі його втрати/угону неважливо-він продовжить вважатися офійним, скільки б ти не міняв контакти за поссиланнями своїми. І тільки після заміни контакту саме на форумі, буде вважатися що контакт змінено. Тобто якщо когось наїбуть до зміни контакту на форумі-винен будеш ти, нааіть якщо за своїми поссиланнями вже змінеш редірект. Розумієш це? Тому я писав що те що ти пишеш не має сенсу) Бо за правилами єдині актуальні контакти на форумі, а не на підконтрольних тобі ресурсах)
Жест ціню. Згода, по руках.Я тобі публічно пропоную закопати сокиру війни
А от мої головні убори не чіпай.знімай коронк
вже молимось на прокрут!) гляньте лс є питаннячко
как ви их настолько сильно спресовали?Переглянути вкладення 32975Переглянути вкладення 32976Переглянути вкладення 32977Переглянути вкладення 32978Переглянути вкладення 32979Переглянути вкладення 32980Переглянути вкладення 32981
Ganjah.cc
Приймаю замовлення на гарячі клади в Києві на Куренівці, Виноградарі, Воскресенці, Палац Україна. В Ірпені - Синергія, Податковий університет. ВІд 3 гр.
Наявність сортів
Іndoor (вирощені в ідеальних умовах під лампами на гідропоніці та інших субстратах, щоб підвищити рівень ТГК та терпеновий профіль суцвіть)
- Banana Blaze
- Big Bud
- Pineapple Express
- Tutankhamon (є зернята)
Greenhouse (росли в теплиці)
- Pablo EscobarБудь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!шишка суха, може розсипатись
Outdoor (суцвіття вирощені в природніх умовах)
- White Opium (є зернята)
👁👁👁
- Жижа для паріння (80% THC)
Ціни
Шишки
1г - $ 9.4 / 390 грн.
2г - $ 17,8 / 730 грн.
3г - $ 25.9 / 1060 грн.
4,95г - $ 39.5 / 1600грн.
10г - $ 67,29 / 2750 грн.
Ще більше шишок
20г - $ 118 / 4800 грн.
30г - $ 170 / 6900 грн.
40г - $ 217 / 8800 грн.
50г - $ 247 / 10000 грн.
Жижа для паріння
1 ml - 12.5$
2 ml - 25$
Оператор @Ganjah01
Актуальні контакти оператора редіректом за посиланням ganjah.cc
Класичний ботБудь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
ДорожчийБудь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
ЧатБудь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
Переглянути вкладення 33340
Тестери
1. mineralochka_ - Ganjah.cc - это топовый сервис с убийственным товаром, запоминающимся надолго.
2. wee - Аромат приємний, смак насичений. Кашляю двічі)
3. JackHerer - Шишка сильная, накуривает хорошо и мощно.
4. Crowley - не зря я ее столько искал, шишка рили годная
Важкими наркотиками придавиликак ви их настолько сильно спресовали?
понятноВажкими наркотиками придавили
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.