Ganjah.cc - шишки кладами Київ та область.

Нам знесли весь телеграм, створюємо нові акаунти
Актуальний акаунт оператора, як завжди, за полиланням Ganjah.cc

УВАГА, АКТУАЛЬНІ КОНТАКТИ

Боти
Класичний.@classicjahbot
Дорожчий @freshjahbot
Чат @bomberbober
Оператор Ganjah.cc

9. Указание контактов для приобретения (контакты ботов/сайтов автопродаж/операторов/админов) через ботов, визитные сайты или же через уточнение у оператора (к примеру контакта бота/сайта автопродаж)
Штраф:
100 $ и моментальная выдача статуса "мутного" до оплаты штрафа и добавления отсутствующих контактов на форуме в первом посте рабочей темы или в теме с контактами

Оператор @Ganjah01
Актуальні контакти оператора редіректом за посиланням ganjah.cc
Вот вроде и исправили нарушение, но все равно бред пишите. Единственные актуальные контакту могут быть только в вашей шапке, ну точно не на ресурсе где вы сами можете менять редирект. Это напрочь лишает смысла правила про контакты и возможность Администрации контролировать что и когда менялось.
Шпинат Dylan Admin
Вот где в правилах хоть слово про актуальные контакты на собственном ресурсе, тем более что редирект сам же продавец и прописывает. Это какая-то насмешка над правилами что-ли..
9. Указание контактов для приобретения (контакты ботов/сайтов автопродаж/операторов/админов) через ботов, визитные сайты или же через уточнение у оператора (к примеру контакта бота/сайта автопродаж)
Штраф:
100 $ и моментальная выдача статуса "мутного" до оплаты штрафа и добавления отсутствующих контактов на форуме в первом посте рабочей темы или в теме с контактами

Вот вроде и исправили нарушение, но все равно бред пишите. Единственные актуальные контакту могут быть только в вашей шапке, ну точно не на ресурсе где вы сами можете менять редирект. Это напрочь лишает смысла правила про контакты и возможность Администрации контролировать что и когда менялось.
Шпинат Dylan Admin
Вот где в правилах хоть слово про актуальные контакты на собственном ресурсе, тем более что редирект сам же продавец и прописывает. Это какая-то насмешка над правилами что-ли..
Ти сам розумієш,чого хочеш? Бо я ні. Напиши, коли тебе попустить що ти там вживаєш.
Якщо в моїй шапці неактуальні контакти, дай знати, виправлю.

Після 25 учасника рулєтки - додаємо новий приз!
Умови участі
- ТУТ -

Ти сам розумієш,чого хочеш? Бо я ні. Напиши, коли тебе попустить що ти там вживаєш.
Якщо в моїй шапці неактуальні контакти, дай знати, виправлю.
Ти мене з собою не рівняй. Я вживаю лише шишки. А судячи з того як ти хамувато спілкуєшся з людьми, і тільки після слів Адміна збавляєш гонор-проблеми з цим явно не у мене.
Якщо по суті то твої слова
Не мають сенсу. Пояснюю чому. Єдиним актуальним контактом вважається той що в першому пості данної теми, в форматі
Оператор @Ganjah01
Класичний бот
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

Дорожчий

Чат
У разі його втрати/угону неважливо-він продовжить вважатися офійним, скільки б ти не міняв контакти за поссиланнями своїми. І тільки після заміни контакту саме на форумі, буде вважатися що контакт змінено. Тобто якщо когось наїбуть до зміни контакту на форумі-винен будеш ти, нааіть якщо за своїми поссиланнями вже змінеш редірект. Розумієш це? Тому я писав що те що ти пишеш не має сенсу) Бо за правилами єдині актуальні контакти на форумі, а не на підконтрольних тобі ресурсах)
P.S. Я тобі в котре повторюю прописну істину-знімай коронк і будь простіше. Чи ти думаєш, що своїми приколами про ввдпустить і тд зможеш самоствердитися?) Ти прогадав у такому разі, дорослі люди на таке не реагують, хіба що з проблемами самооцінки. Я тобі публічно пропоную закопати сокиру війни, ти реагуєш нормально на змістовні зауваження, а я перестаю дрочити тебе за кожен рядок із правил. Ця гра може тривати довго, тільки кому від цього легше.

Останнє редагування:
У разі його втрати/угону неважливо-він продовжить вважатися офійним, скільки б ти не міняв контакти за поссиланнями своїми. І тільки після заміни контакту саме на форумі, буде вважатися що контакт змінено. Тобто якщо когось наїбуть до зміни контакту на форумі-винен будеш ти, нааіть якщо за своїми поссиланнями вже змінеш редірект. Розумієш це? Тому я писав що те що ти пишеш не має сенсу) Бо за правилами єдині актуальні контакти на форумі, а не на підконтрольних тобі ресурсах)
Так, я відповідальний за те, що отримає клієнт за моїми контактами. Це природньо. В магазина є пристойний депозит, тому я взагалі не розумію про що тут може бути розмова.
Ganjah.cc зовсім не про те. Дозволь пояснити.
Редірект на акаунт оператора створено для того, щоб клієнт міг в один клік перевірити що він переписується саме зі мною і не кормити швирів.
Акаунт угнати досить важко, а от замінити один символ в нікнеймі може кожна мавпа.

Я тобі публічно пропоную закопати сокиру війни
Жест ціню. Згода, по руках.
А от мої головні убори не чіпай.

Поповнили райони в боті t.me/classicjahbot

В нашу рулетку додали новий приз
- грам шишок, посипаних кіфом.
Умови участі
- ТУТ -

Ви бачили ціни на шоколад? Це вам не біткоїн)

Від сьогодні ми додали до ціни 10 грн. на 1,2,3 грамові позиції.
Весь кеш направимо на оплату роботи курїєрів.

Кладмени отримуватимуть 140, 180 і 230 грн відповідно.

photo_2024-11-04_16-02-00.jpg

Що нового

• Підняли оплату курʼєрам. Завжди є вакансії і можливість добре заробити.
  • Вже небагато, але є Banana Blaze обваляна в кіфі. По ціні звичайних шишок.
  • Знову в продажі цукерки з ТГК. Пачка 2000 грн.
  • Це не новина, але нагадую, що в чаті працює, окрім оператора, сапорт. Він допомагає вирішувати питання з платіжками та ненаходами частіше ніж раз на три години, як це було раніше.

Переглянути вкладення 32975Переглянути вкладення 32976Переглянути вкладення 32977Переглянути вкладення 32978Переглянути вкладення 32979Переглянути вкладення 32980Переглянути вкладення 32981

Ganjah.cc

🔥 Приймаю замовлення на гарячі клади в Києві на Куренівці, Виноградарі, Воскресенці, Палац Україна. В Ірпені - Синергія, Податковий університет. ВІд 3 гр.

Наявність сортів

Іndoor (вирощені в ідеальних умовах під лампами на гідропоніці та інших субстратах, щоб підвищити рівень ТГК та терпеновий профіль суцвіть)
- Banana Blaze
- Big Bud
- Pineapple Express
- Tutankhamon (є зернята)

Greenhouse (росли в теплиці)
- Pablo Escobar
шишка суха, може розсипатись

Outdoor (суцвіття вирощені в природніх умовах)
- White Opium (є зернята)

👁👁👁
- Жижа для паріння (80% THC)

Ціни

Шишки
1г - $ 9.4 / 390 грн.
2г - $ 17,8 / 730 грн.
3г - $ 25.9 / 1060 грн.
4,95г - $ 39.5 / 1600грн.
10г - $ 67,29 / 2750 грн.

Ще більше шишок
20г - $ 118 / 4800 грн.
30г - $ 170 / 6900 грн.
40г - $ 217 / 8800 грн.
50г - $ 247 / 10000 грн.

Жижа для паріння
1 ml - 12.5$
2 ml - 25$

Оператор @Ganjah01
Класичний бот

Дорожчий

Чат

Переглянути вкладення 33340

Тестери
1. mineralochka_ - Ganjah.cc - это топовый сервис с убийственным товаром, запоминающимся надолго.
2. wee - Аромат приємний, смак насичений. Кашляю двічі)
3. JackHerer - Шишка сильная, накуривает хорошо и мощно.
4. Crowley - не зря я ее столько искал, шишка рили годная
как ви их настолько сильно спресовали?

Оператор ganjah.cc
Сапорт Dadharaka (не приймає оплати)
Класичний бот .@classicjahbot
Дорожчий @freshjahbot
Чат @bomberbober

Знімок екрана 2024-11-16 о 10.52.09.png

big dope

Балів: 5
    концерт групи Дьорт!)
Назад