Аби не какатьНу плакать будуть
Аби не какатьНу плакать будуть
Ти уважно читаєш??? Написано всім нормальним!!! І похуй рептилоїд чи гомрсапієнс чи Вінні пух чи Бетмен.а рептилоїдам привіт чи ні?)
Ааа ну панятнаТи уважно читаєш??? Написано всім нормальним!!! І похуй рептилоїд чи гомрсапієнс чи Вінні пух чи Бетмен.
Главное чтобы не пидар и не чёрт!Ааа ну панятна
Асексуалам привет можна?)Главное чтобы не пидар и не чёрт!
Конечно можно!Асексуалам привет можна?)
О приколКонечно можно!
Якщо обережно))Конечно можно!
Вони ж безобідні, не маньякі , - і просто так в сраку не виїбуть.Якщо обережно))
Так асексуали упше не їбуцяВони ж безобідні, не маньякі , - і просто так в сраку не виїбуть.
Їбуться, тільки коли їм хтось дуже подобається.Так асексуали упше не їбуця
Ну то єслі партенер захоче а є 2 типа асексуалов упше без любві живуть і їм пох або любовь без сексаЇбуться, тільки коли їм хтось дуже подобається.
Мефедрона наїбашся з тьолкою разом.Ну то єслі партенер захоче а є 2 типа асексуалов упше без любві живуть і їм пох або любовь без секса
Пробував хуйня какаіта і даже не тьолка а карінкаМефедрона наїбашся з тьолкою разом.
Ну я ж не ясновидещий, я ж не могу знать Карина или Алина, или Алла или ещё кто-то.Пробував хуйня какаіта і даже не тьолка а карінка
Значить неправильно пробовал , или меф был хреновый.Пробував хуйня какаіта і даже не тьолка а карінка
КристалНу я ж не ясновидещий, я ж не могу знать Карина или Алина, или Алла или ещё кто-то.
Значить неправильно пробовал , или меф был хреновый.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.