И так хотите дальше продолжить бессмысленные разговоры то открываете официальный спор и туда пишете все свои недовольства ибо эта тема не для этого.Брав у франка не один рік і все завжди було добре,але як я розумію гроші знищують порядність! Замовив торшки більше 100 грамів біг девіла ,приїхало таксі на наступний день.відкрив пакет а з нього воняє аміаком!!! Я перепитав магаз шо то таке але відповіді не почув бо селлер перевів тему на насіння якого Теж було багато але не в кожній шишці! При огляді усієї зеленої маси я побачив ПЛІСНЯВУ!!! І АХУЄЛ!!! Я перепитав декілька сектантів щодо якості такого продукту,мені порадили не вживати цю речовину! Алеж ЖАБА ДУШИТЬ ЗА 15т гривень!!!!((((Вирішив просушити в дигідраторі. Просушив. Погукав піддослідних і почав експеримент! У 2-х з 3-х почалася "трясучка",я взявши банку відчув тремор в руках!
УСЯ ЗЕЛЕНЬ ПІШЛА В УНІТАЗ!!!
Я написав продавцю що товар лайно,не лікується і шо від такої трави плями на легенях з'являються з якими розбиратися потім треба буде самому! АЛЕ ГРОШІ ВАЖЛИВІШЕ ЗА РЕПУТАЦІЮ!!!
З продавцем намагався вирішити цю ситуацію але вимоги типу відправити назад,перевзважити насіння і зіпсований товар але він увесь зіпсований! Пліснява в одному вакумному пакеті...Тим паче такий товар потім перепродають меньш "ВИБАГЛИВИМ" покупцям!!!!
Стільки часу співпраці і такий підйоб!!!
Я більше ніж впевнений що продавець теж знав про проблему,бо він би не пропонував оці усі танці з бубном щодо перебирання того лайна!!! Після такого "сервісу" купляти в цьому магазині більше не хочеться і радити його теж! Я привів в цей магазин багато гуртових клієнтів а тепер не можу бути впевненим у порядності продавця!
ЦЯ ЕПОПЕЯ ТЯГНЕТЬСЯ З 19-ГО ЛИПНЯ І ДОСІ....
ЗРОЗУМІЛО ЩО ГРОШІ ПОВЕРТАТИ НЕ ХОЧЕТЬСЯ!, А ТОВАР ЗІПСОВАНИЙ ПРОДАТИ ТРЕБА !!!
Щодо радити придбати в цьому магазині товар я тепер не можу!!! І щодо якості товару теж! Те що ви можете сприйняти за трихоми може виявитися пліснявою! А з тубіком розбиратися курцю прийдеться самому бо магазин не несе відповідальності за якісь збереження свого товару!!!
Столько текста, но не одной фото "плесени". И как бы отзыв - удалить не имею права. Но если уж пишете, то подкрепляйте пруфы. В противном случае серьезно относиться к таким отзывам невозможноБрав у франка не один рік і все завжди було добре,але як я розумію гроші знищують порядність! Замовив торшки більше 100 грамів біг девіла ,приїхало таксі на наступний день.відкрив пакет а з нього воняє аміаком!!! Я перепитав магаз шо то таке але відповіді не почув бо селлер перевів тему на насіння якого Теж було багато але не в кожній шишці! При огляді усієї зеленої маси я побачив ПЛІСНЯВУ!!! І АХУЄЛ!!! Я перепитав декілька сектантів щодо якості такого продукту,мені порадили не вживати цю речовину! Алеж ЖАБА ДУШИТЬ ЗА 15т гривень!!!!((((Вирішив просушити в дигідраторі. Просушив. Погукав піддослідних і почав експеримент! У 2-х з 3-х почалася "трясучка",я взявши банку відчув тремор в руках!
УСЯ ЗЕЛЕНЬ ПІШЛА В УНІТАЗ!!!
Я написав продавцю що товар лайно,не лікується і шо від такої трави плями на легенях з'являються з якими розбиратися потім треба буде самому! АЛЕ ГРОШІ ВАЖЛИВІШЕ ЗА РЕПУТАЦІЮ!!!
З продавцем намагався вирішити цю ситуацію але вимоги типу відправити назад,перевзважити насіння і зіпсований товар але він увесь зіпсований! Пліснява в одному вакумному пакеті...Тим паче такий товар потім перепродають меньш "ВИБАГЛИВИМ" покупцям!!!!
Стільки часу співпраці і такий підйоб!!!
Я більше ніж впевнений що продавець теж знав про проблему,бо він би не пропонував оці усі танці з бубном щодо перебирання того лайна!!! Після такого "сервісу" купляти в цьому магазині більше не хочеться і радити його теж! Я привів в цей магазин багато гуртових клієнтів а тепер не можу бути впевненим у порядності продавця!
ЦЯ ЕПОПЕЯ ТЯГНЕТЬСЯ З 19-ГО ЛИПНЯ І ДОСІ....
ЗРОЗУМІЛО ЩО ГРОШІ ПОВЕРТАТИ НЕ ХОЧЕТЬСЯ!, А ТОВАР ЗІПСОВАНИЙ ПРОДАТИ ТРЕБА !!!
Щодо радити придбати в цьому магазині товар я тепер не можу!!! І щодо якості товару теж! Те що ви можете сприйняти за трихоми може виявитися пліснявою! А з тубіком розбиратися курцю прийдеться самому бо магазин не несе відповідальності за якісь збереження свого товару!!!
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.