• ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

Флудилка ;)

Привет всем. Распробовал вчера ваш амф который за банер пришёл , он отличаеться от амфа многих продвинутых магазов. Такой плавненький и побочек особо непочуствовал ,без запаек - не плавит мозг. Такой мягкий стим ,ровный . Нужно немного больше чем у того же Тип топа но как то более благородней тяга что ли,

Привет всем. Распробовал вчера ваш амф который за банер пришёл , он отличаеться от амфа многих продвинутых магазов. Такой плавненький и побочек особо непочуствовал ,без запаек - не плавит мозг. Такой мягкий стим ,ровный . Нужно немного больше чем у того же Тип топа но как то более благородней тяга что ли,
Напиши у відгуках бро

Все прекрасно

Я тут

Це добре якщо так

Тут пару слов

• Вподобайка
Реакції: GIRL
Доброе утро 💫 всем желаю хорошего 🧚🏻‍♀️

• Вподобайка
Реакції: GIRL
Пару слов

Вигідний
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
від StockSecond з прямими поставками з Європи.

Вигідний
від SecondBaza з прямими поставками з Європи.

Ноомально все так

Обирайте
від BritishSecond і отримуйте стабільний прибуток.

Доброго ранку!
Та зараз не зрозуміло, що відбуається, ця погода така, непередбачувана, я то більше дотримуюся конспірологічного бачення,, що нам все таки щось розпилюють в повітрі!)
Швидкого одужання!!!
Я тоже об этом думала , я 4 раз заболела за пол года , все легко переношу , но все же эти сопли горло неприятно

Я тоже об этом думала , я 4 раз заболела за пол года , все легко переношу , но все же эти сопли горло неприятно
Та да саме так, горло і соплі і стан такий вроде хворий, а вроде здоровий це капець

Активно вперед

Назад
Зверху Знизу