I hate lies
Гуру
Я не туда промахнувся ))) привіт, як настрій))Что дальше
Я не туда промахнувся ))) привіт, як настрій))Что дальше
ПриятногоДа пойдет
Повідомлення об'єднано автоматично:
Кушать готовлю
А може все-таки тудиЯ не туда промахнувся ))) привіт, як настрій))
Привітвсем ку!
Сидел бы тут в терле добреСаме так
Хто тебе образив покажи пальцемСидел бы тут в терле добре
Задет надо сука блядь задеть кого-то же блядь ебать нашли сука блядь жертву на хуй я блядь иду на хуй хуево угадали
Сорри если что
ПшшшшшшшшшХто тебе образив покажи пальцем
Бро випий стакан звичайної воли з медом бджолиним побачиш яка тема як мозг включаєПшшшшшшшшш
Кипит чердак
Дві столові ложкиБро випий стакан звичайної воли з медом бджолиним побачиш яка тема як мозг включає
А А за именно не простой маньяк а изощрённый сначала жертву доводишь тупо считай до полусмерти а потом Оживляет Потом опять И зайдёшь пару успокоительных булок потрепали аж весь рассудокБро випий стакан звичайної воли з медом бджолиним побачиш яка тема як мозг включає
Дві столові ложки
Ага садюга ще тойА А за именно не простой маньяк а изощрённый сначала жертву доводишь тупо считай до полусмерти а потом Оживляет Потом опять И зайдёшь пару успокоительных булок потрепали аж весь рассудок
Попался бля в твоей сети пиздец от этого блядь зелёного травил тупо а теперь блядь меня на хуй пиздец я-то блядь пиздец короче типа понялАга садюга ще той
КарвониероДати дрозда
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.