qwecursedead
Гуру
Так ну надобраніч сектанти я іду смотреть тт і спать а всім хорошої ночі молодятам ще кращої нічки))Да да правильно правильно![]()
Так ну надобраніч сектанти я іду смотреть тт і спать а всім хорошої ночі молодятам ще кращої нічки))Да да правильно правильно![]()
СуперТа яка грусть, я його в загон загнав жартом, бо реально знаю що він там був, ахахах)
Мені було весело)
І тобі благодарочка за подарований позитив і настрійНу не знаю это он тебе может грусти накинул, а я сегодня насмеялась пипец.
Спасибо ребята за прекрасный день и вечер.
Сват от бога![]()
ВзаимноІ тобі благодарочка за подарований позитив і настрій
Та тут веселіше за будь які тіктоки, ти шо)Так ну надобраніч сектанти я іду смотреть тт і спать а всім хорошої ночі молодятам ще кращої нічки))
ну да интервал хорошийСьогодні ні.
Уже завтра мабуть, двічі.
Та я в тіктоеови карінини тіктоки дивлюсь а потом спаткиТа тут веселіше за будь які тіктоки, ти шо)
Давай![]()
А кто свидетельница? Дайте глянуть на неё.Или свидетельницу)))
Ну останнім часом дуже актив потужний.ну да интервал хороший
Я сват від бога чи інший сват ?Ну не знаю это он тебе может грусти накинул, а я сегодня насмеялась пипец.
Спасибо ребята за прекрасный день и вечер.
Сват от бога![]()
І тобі благодарочка за подарований позитив і настрій
Молодята - гіркоВзаимно![]()
Давай свате, я вже покуривОбоже, нарешті втихло це все...))
Піду курити, це був непоганий флудо-марафон
Іди покури)))Обоже, нарешті втихло це все...))
Піду курити, це був непоганий флудо-марафон
С кем это ты пока меня тут не было?
С кем это ты пока меня тут не было?
Та наче не зраджує)Молодята - гірко
Опа, а ну скажи, хулі я фон профіля поставити не можу. От у тебе дороги малюються, це з пк треба чи що, я не пам'ятаюХочу курить...))) мммм![]()
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.