I hate lies
Гуру
То ж де вже турецьку завозять повним ходомНеочікувано. Солі валом, а кет в дефіциті

То ж де вже турецьку завозять повним ходомНеочікувано. Солі валом, а кет в дефіциті
То небагато юзати можнаВід кета перетворюєшся в овоща коли багато юзаєш
Альфи більше ніж звичайної соліТо ж де вже турецьку завозять повним ходом![]()
Дід вже пробував ?То ж де вже турецьку завозять повним ходом![]()
В якого саме, от цікаво мені стало))Від кета перетворюєшся в овоща коли багато юзаєш
Того що на грядці ростеВ якого саме, от цікаво мені стало))
В картоплюВ якого саме, от цікаво мені стало))
Ой цей дід хіба що кета непробував, он вже на Kofi присадилиДід вже пробував ?
А ну как и половина)мальхфар зачем ответ не прост ето другое явление (я хотле трипануть)
Шо це такеОй цей дід хіба що кета непробував, он вже на Kofi присадили![]()
Можно засолиться и так и такАльфи більше ніж звичайної солі
Ти не знаєш що таке Kofi????Шо це таке
Никто не знает)Шо це таке
В душі неїбу)Ти не знаєш що таке Kofi????
Зараз ..треба знайти де воно...поможіть мені Kofi знайти люди незнають що це таке,В душі неїбу)
Это инвестицииЗараз ..треба знайти де воно...поможіть мені Kofi знайти люди незнають що це таке,![]()
В душі неїбу)
Никто не знает)
А это шизофрения ещё по другому называется![]()
Kofi… Отталкивает гибель. Первый психоделик с приростом антисмерти 0000.1111%
Kofi средняя доза 27.9 mg Как я убивал анти анти анти фашистов в образе Амвросия черного Мы повесили Залужного Мы убили Притулу Это был Путин) он проехал по моей улице и моргнул мне мигалками Kofi… Что вы знаете о тяжелой судьбе разработчика? Я вьебал 7 высоких доз, не зная эффекта Это самая...labrc.name
Повідомлення об'єднано автоматично:
![]()
Kofi… Отталкивает гибель. Первый психоделик с приростом антисмерти 0000.1111%
Kofi средняя доза 27.9 mg Как я убивал анти анти анти фашистов в образе Амвросия черного Мы повесили Залужного Мы убили Притулу Это был Путин) он проехал по моей улице и моргнул мне мигалками Kofi… Что вы знаете о тяжелой судьбе разработчика? Я вьебал 7 высоких доз, не зная эффекта Это самая...labrc.name
Ого я і не знав ...який ти знаток....А это шизофрения ещё по другому называется
Это точноА это шизофрения ещё по другому называется
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.