Начальник дозволяє кетТа не она както еще странно називалось както вродеби соль
Требую в начальніка тони кету тону кету
Повідомлення об'єднано автоматично:
Хуй знает а даже не вебало но на следующий день даже ниче не било
Начальник дозволяє кетТа не она както еще странно називалось както вродеби соль
Требую в начальніка тони кету тону кету
Повідомлення об'єднано автоматично:
Хуй знает а даже не вебало но на следующий день даже ниче не било
Насяльніка?Начальник дозволяє кет
Меня с почтой прямо возле выхода ждали теперь я на почте не забираю.Тю, дядь, разок приймуть біля поштомату, потім як миленький будеш знов бігати по лісопарках, десь на Виговського наприклад
Як сайгак між кущамиТю, дядь, разок приймуть біля поштомату, потім як миленький будеш знов бігати по лісопарках, десь на Виговського наприклад
Хорош начальникНасяльніка?
Ну от я про це. Ніхто не застрахований, але краще на дропа брати)Меня с почтой прямо возле выхода ждали теперь я на почте не забираю.
Тут я согласнаНу от я про це. Ніхто не застрахований, але краще на дропа брати)
Біля Південного в парку?)Тю, дядь, разок приймуть біля поштомату, потім як миленький будеш знов бігати по лісопарках, десь на Виговського наприклад
Навіть поштомати, краще обирати заздалегідь, продумати, обійти все. Бо потім ахуєєш як хапнуть на рівному місці, просто так, підійдуть і скажуть "Добрий день, у нас підозра на нарковміст вашої посилки"Тут я согласна
Спаміба насяльнікНачальник дозволяє кет
Бля а мені знов посилка на пошту летить після прийому пройшло десь 3 тижніНу от я про це. Ніхто не застрахований, але краще на дропа брати)
А чо так за посилки заговорили приняли когось?Навіть поштомати, краще обирати заздалегідь, продумати, обійти все. Бо потім ахуєєш як хапнуть на рівному місці, просто так, підійдуть і скажуть "Добрий день, у нас підозра на нарковміст вашої посилки"
І пізда
А що в тебе було таке?Навіть поштомати, краще обирати заздалегідь, продумати, обійти все. Бо потім ахуєєш як хапнуть на рівному місці, просто так, підійдуть і скажуть "Добрий день, у нас підозра на нарковміст вашої посилки"
І пізда
Благословляю на кетСпаміба насяльнік
Бля а мені знов посилка на пошту летить після прийому пройшло десь 3 тижні
А чо так за посилки заговорили приняли когось?
Ага. Ти ж розумієш, чому я саме тобі про це пишу, чи не так?)Біля Південного в парку?)
Суки, они заранее всё знают мне так кажется.Навіть поштомати, краще обирати заздалегідь, продумати, обійти все. Бо потім ахуєєш як хапнуть на рівному місці, просто так, підійдуть і скажуть "Добрий день, у нас підозра на нарковміст вашої посилки"
І пізда
Тебе приймали ?Спаміба насяльнік
Бля а мені знов посилка на пошту летить після прийому пройшло десь 3 тижні
А чо так за посилки заговорили приняли когось?
ЧомуАга. Ти ж розумієш, чому я саме тобі про це пишу, чи не так?)
Ну ти ж бував там останнім часом)
Краще починати на бабі як сайгакЯк сайгак між кущами
Всм, а ти шо мене там бачив?Ну ти ж бував там останнім часом)
Зазвичай так.Суки, они заранее всё знают мне так кажется.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.